2777
2789

من مجردم و اع بچه داشتن و این داستانا بدم میاد /:🗿💔 

خیلییی شدیدم بدم میاد 💔🗿 

در حدی که دوست دارم همیشه نازا باشم و اع تصور اینکه در آینده یه موجود کوچولو بهم بگ مامان کهیر میزنم😐😂💔🗿(اییییییی) 

حالا محتوای خوابی ک دیشب دیدم :(بهشم اصن فک نکرده بودم )  

خواب دیدم ازدواج کردم 💔🗿 

بعدش سریع باردار شدم💔🗿 

اونم نع یکی ، دوقلوووو  

سزارین😐😐😐😐😐😂💔🗿🗿🗿🗿(خیلی خوابم واضح بود دردم نداشتم🗿😂💔)

دوتا پسر هم بودن/: 

همش ت خواب ناراحت بودم انگار واقعا واقعی بود و میخواستم بمیرم  😐💔 

بعد ت خواب می‌فهمیدم خواب دیدم ولی اع ی طرفم میگفتم نه خواب نی دارم خودمو گول میزنم و من هیچوقت بیدار نمیشم🗿💔 

بعد ی چیز دیگ هم ت خوابم دیدم 

با دوقلو ها و شوهرم رفتیم خونه خالم🗿💔 

اونجا دختر خالم ب پسر خالم ک مجرده با حالت متلک و یواشکی  میگف ملی عروس شد بچه دارم شد 😐😂💔 

وقتی بیدار شدم خداروشکر کردم ک واقعی نبود و من بچه ندارم 😐💔

این چ خواب سمی بود من دیدم   

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما چه کنیم الان؟

وقتی نظری ندارید ترک کنید تاپیک رو به همین راحتی 

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
ما چه کنیم الان؟

🙂😂💔 عیچ 

فق میخواسم خواب سممو با شما درمیون بذارم تا شماهم اسیدی بشین  

فقط اون اع گفتنت زبان فارسي رايه تنه .........بعللله😂😐يعني وقتي خودتم ميگفتي ماماااااان بايد اونم ...

حسش نی واسه راحتیه🗿🚶🚶🖐🏿

نیت مهمه     

ببین باورت نمیشهه  منم دقیقا از بچه متنفرم خیلیییی زیاد و منم شده خواب ببینم بچه دار شدم تو ...

ععررر چ تفاهمی 🗿💔🚶😂🗿😐