2777
2789
عنوان

اونایی که سنتی ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 28 پست

تو دوران آشنایی سه ماه بعد جلسه اول که دیدمش عاشقش شدم خودم،اونم بعد عقدمون میگفت تو آشنایی دوسم داشته ولی نمیخواسته زیاد محبت کنه،یوقت اگه نخوایم ازدواج کنیمو به نتیجه نرسیم با هم، من اذیت نشم 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال نامزد بودیم. 

بدون عقد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دخترعمم، پسرعموش رو بهم معرفی کرد، شمارم رو داد بهش تا صبح نشستیم باهم حرف زدیم دیدیم چقدر از لحاظ رفتاری بهم شباهت داریم یه دل نه صد دل عاشقش شدم، با اجازه خانواده ها حدودا چهل روز باهم آشنا شدیم بعداز عقد به خاطر کرونا رفتیم سرِ خونه زندگیمون

و خدا نابترین لیلی دوران من است...🌾

والا دختره من ازدواج سنتی داشت  ندیده بود دامادو اصلا مهرف داشت

سره پنجره کشیک وایساده بودیم که وقتی اومدن تو کوچه ببینیمش 

تا دیدش گفت مامان درو باز نکنیا من خوشم نیومد خلاصه درو باز کردیم اومدن بالا دختره من قیافه گرفته بود یهو مادر داماد گفت برن صحبت کنن رفتن صحبت کردن اومد گل از گلش شکفت 😂

هیچی تو تاپیکای دوسال پیشم هست چنان دخترم عاشق شد که روز شماری میکردیم اینا چرا زنگ نمیزنن  پس کی زنگ میزنن ما جواب بدیم 

لپه کلام تو دوساعت اول عاشق شد😂😂😂😂😂

الانم که  جونش به جون شوهرش وصله

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
والا دختره من ازدواج سنتی داشت  ندیده بود دامادو اصلا مهرف داشت سره پنجره کشیک وایساده بودیم ک ...

خوشبخت بشن الهی😍

منم تقریبا همینجور بودم ،منم ۳ سال پیش که اومدن قیافه گرفتم و گفتم نه که نه ،تا امسال اصرار کردن باز اجازه دادم بیان با دل پر و بغض ،ولی تا اومد رفتیم حرف زدیم و یکی دو بار بیردن رفتیم ازش خوشم اومده،عاشق نه ولی واقعا خوشم اومده ،همش میگم وای نکنه من زود علاقمند شدم

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
اگر رفتارش به دلت بشینه زود علاقه مند میشی، ولی رفتارای زننده عشق و علاقه رو از بین میبره

نه رفتار زننده نداره صبور و مهربونه ،ازش خوشم اومده ،همش میگم نکنه دارم جلو جلو دل میدم ،اون هم چون دوران آشنایی هستیم ابراز علاقه میکنه ولی خیلی کم و مودبانه ،میفهمم بخاطر شرایط اینجور میکنه ولی از یه طرفم میگم نکنه اون دل نداده

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
خوشبخت بشن الهی😍 منم تقریبا همینجور بودم ،منم ۳ سال پیش که اومدن قیافه گرفتم و گفتم نه که نه ،تا ا ...

عزیزم برات ارزوی خوشبختیو عاقبت به خیری میکنم 

من خودم به قسمت هم خیلی معتقدم 

الهی به حقه ابروی خانوم فاطمه زهرا تمامه دخترای گلمون خوشبخت بشن و قسمت به خیرو خوب سره راهشون قرار بگیره 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
عزیزم برات ارزوی خوشبختیو عاقبت به خیری میکنم  من خودم به قسمت هم خیلی معتقدم  الهی به ح ...

خیلی ممنونم مهربونم 😍😍😍😍

انشالله که بهترین برات رقم بخوره، فقط تا میتونی تو این دوران آشنایی حواستو جمع کن با عقل و منطق پیش برو، نه با احساساتت چون از مهمترین تصمیمات زندگیته

راجع به خانوادشم همینطور

انشالله که بهترین برات رقم بخوره، فقط تا میتونی تو این دوران آشنایی حواستو جمع کن با عقل و منطق پیش ...

انشالله بهترین ها سهم همه باشن 

هر چی که خدا بخواد من تلاش میکنم با عقل پیش برم و نترسم از اینده 

من با اینکه خیلی دوسش داشتم از همون روز اول باهاش قرار گذاشتم که تو دوران آشنایی هرجا که احساس کنم به درد هم نمیخوریم دیگه باهاش ادامه ندم و خودش و خانوادش باید این موضوع رو بپذیرن، از طرفی چون فامیل بودیم بابام اجازه نمی‌داد زیاد قضیه رو کِش بدم ولی چون مادر و پدرش کرونا گرفتن بله برون عقب افتاد و بیشتر باهم آشنا شدیم😊

حتی وقت مشاوره گرفتم چند جلسه رفتیم مشاوره تائیدمون کرد بعد اومدن بله برون