2777
2789
عنوان

به بچه سیزده ماهه میشه شیرگاو یا بز داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 29 پست

من پسرم شیرخشکیه از ۶ ماهگی شیر بز کم کم بهش دادم و بهش افتاد از یک سال و ۲ ماهگی شیر گاو دادم چون سنگین تره یکم آبجوش قاطی میکردم اما الان که ۱ سال و ۱۰ ماهشه بدون آبجوش میدم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا.برای درمان. خیلی خیلی برا سرفه  خوبه معجزات. تنها شیر ک جوشیدن نمیخواد.پاستوریزس

آره مادرشوهر منم می‌گفت بچه بود سیاه سرفه گرفت شیر خر خورد خوب شد .مرسی که تجربت رو گفتی

چند سی سی می‌دادی و چند وعده؟

با فرنی وسرلاک وحریره بادام آماده ها میدادم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چند وعده در روز شیر گاو میدی ؟چند سی سی میشه؟؟

همش شیرگاو میخوره ، فقط مثلا ساعت ۴ صبح که پا میشه شیرخشک میخوره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃