خوشمزه ست ولی خیلی هارو دیدم خوب درست نمی کنن نمی دونم برا شما چه مزه ای بوده
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
اتفاقا منم برا اولین بار یه جا خوردم متنفرررررررر شدم ولی بعد ها خودم درست کردم محشررررر الان همگی عاشق فسنجونیم حتی پسر ۱۶ ماهه ام فسنجون و خیلی دوس داره خانواده م و داداشمم همیشه میخوان درست کنم براشون. مطمئنن خوب درست نکردی
چیزی هم نداره که دل درد بیاره مگر اینکه ترش درست کرده باشی و رب انار زیاد زده باشی ما ملس دوست داریم
ی سری هم شیرین درست می کنن که بدم میاد
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
پیاز و رنده کن تفت بده مغز کگگردو رو توی دستگاه ۱۲۳ یا همون کوفته ساز کاااامل میکس کن پودره پودر بشه بریز رو پیاز ۱۰ ثانیه تفت بده زرد چوبه بزن خیلی کم ...بعدش اب بریز خیلی زیاد نباشه ها چون زیرشو کم میکنی باید لعاب دار بشه بزار چهار پنج ساعت اروم قل بخوره به رو غن بیفته یه ساعت اخر دو ق رب انار بزن بعد مرغ ها رو با زعفرون و نمک حسابی سرخ کن بنداز توی خورشت و اگه داشتی یدونه عصاره مرغ بزن نبود یه کم نمک همون اول اضافه کن بعد یه قاشق هم شکر اضافه کن یا یک . نیم قاشق عااااالی میشه محشررر
پیاز و رنده کن تفت بده مغز کگگردو رو توی دستگاه ۱۲۳ یا همون کوفته ساز کاااامل میکس کن پودره پودر بشه ...
من بجا مرغ گوشت گوسفند زدم پیازام ریز ریز ریزکردم اصلامعلوم نبودن فقط گوشت توزودپز پختم بعد گوشت پخته همون اول سر ریختم تو خورش زیرشم کم بود شش ساعت شایدم بیشتر پخت