2777
2789
عنوان

مستاجر بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا پس گرفتن خونتون میتونید از راه قانونی اقدام کنید و اصلا هم زمان بر نیست ولی اینکه صیغه بوده و میخواد تنها زندگی کنه دلیل بر این نیست که شما بهش تهمت بزنید خانم 

...🖤ای غرقه در هزار غم بی دوا وطن🖤...
بله اما داره تموم میشه محلتشون

تا داره اقدام کنید براتخلیه بگذره ازش فکرکنم  دیگه نشه کاری نکرد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
انشالله که درست میشه ادم متاسف میشه واسه همچین کسایی 😕

بخدا قسم یکسال مفت ومجانی نشست پول قبص که اصلا نمیدادحالا صاحبخونه کولراشو و یه سری وسایلشو گرو گرفته تا تسویه کنه حالا میاددرخونه میگه وسایلمو پس بدید دروبازکنید وسایل وبردارم برم ازپشت درمیگم صاحبخونه راصی نیست گوشش بدهکارنیست

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بخدا قسم یکسال مفت ومجانی نشست پول قبص که اصلا نمیدادحالا صاحبخونه کولراشو و یه سری وسایلشو گرو گرفت ...

با خود صاحبخونه هماهنگ کنید بگید وسایلو برداره یا به مستاجر قبلی بگید وسایلتو صاحبخونه برده پیش خودش بیچاره مادرتون اخه به شما که مربوط نمیشه میاد دم در اذیت میکنه

اینکه مرده صیغه اش بوده به شمامربوط نیست به خودش مربوطه ولی حکم تخلیه بگیرین چقدپرروعه

باز بحث به من و تو مربوط نیست شروع شد😑روزی هزار تا مرد میان پیشش و میرن همسایه ها به ما زنگ میزنن شاکی میشن وگرنه خودش بره هر کاری میخواد بکنه خواستیم حکم تخلیه بگیریم اما میترسم طول بکشه ازاینورم ما بدون جا میمونیم

با خود صاحبخونه هماهنگ کنید بگید وسایلو برداره یا به مستاجر قبلی بگید وسایلتو صاحبخونه برده پیش خودش ...

والا همینو بگواینبارو همین حرفو بهش میزنم صاحبخونه امون زنه میگه اینا کافی نیست من کلی طلبش دارم اصلا یه اوضاعی شده خواهر