2777
2789

سلام دوستان  

همگیمون دارای حاجت هایی زیادی هستیم که دوست داریم مستجاب بشه ازاون گذشته همگی هم گرفتاریها وبستگی هایی تو زندگی داریم وانتظار فرج وگشایش هستیم

میگم دوستان بیاین به نیت برآورده شدن حوائجمون به تعداد 14000 دعای  الهی اعظم البلا...... 

را بخونیم هرکی هرچقدر میتونه اعلام کنه 

ان شاء الله که همگی حاجت روا له خیر باشیم 

ممنون میشم هرکی میخونه اعلام کنه به چه تعداد... 

راستی دوستان هنگام ذکر ودعا با قلبی مطمئن وشاد شروع کنید وبه این باور که حتما اجابت میشه بخونید  تادچار کسلی دردعا نشید 

این رو ابتدا به خودم میگم 

یا علی دوستان عزیز..... 

به امید برا آورده شدن آرزوها وحوایج همگیمون 

ان‌شاءالله 🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده تا میخونم. من یه مشکلی راجع به سلامتیم دارم خیلی بابتش نگرانم. انشالا خدا به داد دل های نگرانم ...

ان شالله به حرمت این ماه سلامت باشی گلم الان بران حمد شفا میخونم 

به این باور یقین قلبی دارم دعا درحق یکدیگر مستجاب میشه 

‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 🌺#دعای_فرج🌺🍃

بسم الله الرحمن الرحيم

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

۵ مرتبه 🌱🌱🙏🙏🙏🍃🍃🍃🌷🌷🌷

ان شالله به حرمت این ماه سلامت باشی گلم الان بران حمد شفا میخونم  به این باور یقین قلبی دارم د ...

منم همین طور عزیزم. خیلی ممنون از دعاتون. منم برای شما 3 تا آیه الکرسی میخونم انشالا حاجت روا بشین ❤️❤️❤️

‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 🌺#دعای_فرج🌺🍃 بسم الله الرحمن الرحيم اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَف ...

ممنون گلم بابت متن کامل دعا که فرستادی  آن شالله حاجت دلت برادرده به خیر بشه 🤲 

سلام ۱۴۰۰۰ رو تو چند روز دسته جمعی ختم کنیم؟؟

سلام عزیزم من درنظر داشتم اگه ان‌شاءالله پر بازدید بشه تافردا شب  

حالا اگه دوستان واقوام هم شرکت کنن عالی میشه وان شاالله این تعداد خونده میشه امید به خدا 

منم همین طور عزیزم. خیلی ممنون از دعاتون. منم برای شما 3 تا آیه الکرسی میخونم انشالا حاجت روا بشین ❤ ...

ممنون گلم حمدشفا خیلی معتقدم عزیزم برآب بدم وبخور حالا یا به چایی حتما قبل وبعد صلوات بفرس 

گلم من برات 7 حمد شفا خوندم