2777
2789

میشه ۴ هفته 

آنفولانزا هست یا سرماخوردگی شدید یا کرونا !!! نمی دونم ولی خوب نمیشه دارو سفیکسیم و سیتریزین و ...مصرف کردم ولی صدام و گلوم دیگه بدتر هم شده 

از شانس روز پنجشنبه و جمعه که اصلا دکتر نیست بدتر شدم 

بیمارستان شهرمون هم در واقع به کشتارگاه معروفه 

نمی دونم چه کار کنم ؟ بچه کوچیک هم دارم واقعا توی شهر غریب هیچچچچ کسی هم نیست که به دادم برسه .خدایا خودت کمک کن 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

گلوی خودت رو با روغن زیتون چرب کن و با یه روسری نخی کوچیک ببند خوب میشی . دمنوش پنیرک یا گل بنفشه یا بابونه بخور نیاز به دارو هم نیست خوب میشی . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

پسر من ۳ هفته تموم ۲ روز خوب میشد باز تب میکرد تب بالااا کلی آنتی بیوتیک خورد دارو خورد اصلا خوب نمیشد اشتهاشم که صفر شده بود الانم یه ماهه سرفه میکنه هنوز

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کروناست صدرصد چون من و بچه هامو شوهرم تیرماه گرفتیمش خدا شاهده شهریور خوب شدیم😫😫😫😫😫😫😖😖🤧اصلا از بدنمون کنده نمیشد لعنتی

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
گلوی خودت رو با روغن زیتون چرب کن و با یه روسری نخی کوچیک ببند خوب میشی . دمنوش پنیرک یا گل بنفشه یا ...

برای چرک گلو هم خوبه ؟

من گلوم انگار زخم شده آب دهن قورت میدم عذابه 

دقیقا پسر منم از اول پاییز آبریزش چرکی داره هرکاری کردم خوب نشده.. چن بارم بردمش دکتر  ی عالمه ...

بچه ی من ی سری علایم نشون داده ب انتی بیوتیک منتظرازمایشاشیم دوباره. خداکنه مریض نشه دوباره میترسیم چرک خشک کن بدیم.

parasoo1989@
برای چرک گلو هم خوبه ؟ من گلوم انگار زخم شده آب دهن قورت میدم عذابه 

برای سرفه و‌گلو درد چرب کردن خوبه . آره بابونه مخصوصا برای چرک و عفونت عالیه . پنیرک و بنفشه هم خیلی خوبه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کروناست صدرصد چون من و بچه هامو شوهرم تیرماه گرفتیمش خدا شاهده شهریور خوب شدیم😫😫😫😫😫😫😖😖🤧اصلا ...

منم فکر می کنم کروناست ولی نمی‌گن .مدارس هم به شدت شلوغ و کلاس ها پر جمعیت همه هم مریض .من به شدت رعایت می کردم ولی مریض شدم .نمی‌گن کروناست نمی دونم چرا 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
ببین منم پنیرکو شنیدم. از ی ادم قدیمی و باتجربه

پنیرک ؟؟؟ برای شیر دهی بدنیست،؟

مریضی بابچه خیلی سخته ایشالله زود سرپا بشی ب خانوادت برسی. 🙁💓

الان دارم اشک می ریزم از بی کسی 

منم فکر می کنم کروناست ولی نمی‌گن .مدارس هم به شدت شلوغ و کلاس ها پر جمعیت همه هم مریض .من به شدت رع ...

من نمی‌دونم چرا یه چندروز تعطیل نمیکنن 

هوا الوده همه مریض بچه می‌ره مدرسه میاد مریضی گرفته از دوستاش مگه آدم چه قدر تاب مریضی رو داره