2777
2789

خداروشکر. همش تو آشپزخونه بچه خواهرشوهرمم وحشی نمیشد همه چیزارو باهم بذارم رو میز ی عکس بگیرم با اینکه همهچیز بود ولی دوس داشتم میز بچینم نشد کم کم میاوردم 

بازم خداروشکر ک دورمون شلوغ بود خداروشکر ک وسیله پذیرایی داشتیم خداروشکر ک تنمون سالمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که همش در رفت وامد بودیم ساعت ۵رفتیم اجیل وشیرینی خریدیم بعد سفره انداختیم وعکس گرفتیم .رفتیم خانه مادرشوهرم بعدیک ساعت هم رفتیم خانه برادرشوهرم تا ساعت ۱نصف شب اومدیم وخوابیدبم

پدرم اعتیاد داره شماره یه مواد فروش رو از شوهر خواهرم گرفت رفت در گوشش گفت همسرمم فهمید

شوهر خواهرت چه فیلمی بوذه😢😅😅😅🌰

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

یکی از شبای بود ک بعد مدتها ی خورده دور هم جمع بودیم با عضو جدید خانواده خوش گذشت.ما یلدا هیچوقت شلوغ نبود سالهای قبل هم خونه مادرم ی سر میزدم یا مادرشوهرم هیچکس نبود.ی سال کلی چیز میز درست کردم بردم خونه مادرشوهرم.چن ساله برنامه خاصی نداشتیم.امسال خدا برادر بزرگم حفظ کنه سایش بالا سرما و خانوادش باشه برنامه چید گفت هرکس اومد بیا ی وسیله با خودش بیاره.هرکدوم دست پر رفتیم.کلی خوردنی بود.واقعا بعد مدت جمع شدن خونواده خیلی خوش گذشت😍😍

چرا میدونست ولی خوب خیلی زشت شد برام ....نه اعتیاد نداره برا کسی میخواست بابام فهمید داره رفت ازش گر ...

وای عزیزم عیب نداره دیگه گذشته بیخیال 

باباتون رو ببرین کمپ تا ترک کنه هم خودش راحت میشه هم شما 

سلام به ما که خیلی خوش گذشت هرجا دعوت کردن نرفتیم ترجیح دادم باارامش کنار خانواده بدون هیچ بحث سیاسی واقتصادی خوش باشیم .جاتون سبز 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
وای عزیزم عیب نداره دیگه گذشته بیخیال  باباتون رو ببرین کمپ تا ترک کنه هم خودش راحت میشه هم شم ...

کارش از ترک گذاشته اینقد لاغر شده از صد فرسخی معلومه معتاده خیلی خجالت میکشم تازه سالهاست بیکاره

بعضی موقعه ها مردا از دنده چپ بلند میشن

دیگه کار از این حرفا گذشته...آخرین اس رو بهش دادم اونم جوابی نداد داریم برای جدایی آماده میشیم فعلا ک سه روزه خبری ازش نیس خودشم میدونه ب بن بست رسیدیم🤕😪

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

مامان من خونه نبود شیفت داشت بابام هم قرار بو نباشه اونم کار داشت ولی بهم خورد چون مامانم نبود ناراحت بودیم ولی همه چی رو برداشتیم رفتیم بیمارستان پیش مامانم با همراه های بیمار ها باهم شب یلدا گرفتیم خیلی خوب بود