2777
2789

آره خداروشکرعالی بودیه شب به یادموندنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا چرا عزیزم

ببخشید من اقا هستم خانم. اخه همش تاپیک دعوای دیشبشون با شوهر و خواهر شوهرو  ومادرشوهرشون رو زدن

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

من سرما خوردم دیشب😟 مادرشوهرمم اصلا محلم نمیداد.سر جریانی که باپسرش مشکل داره.‌نگاهمم نکرد. به کلیه چپم🖐😟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ن 

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

اوهوم عالی بود مثل سال قبل مهمونی ویژه با میزبان ویژه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نه طبق معمول شروع کردن حرف زدن از دیگران صبح مامانبزرگمم با گریه زنگ زده که اره شما غیبت کردین پشت دختر من حالا خوبه خودشم اینکارو کرده ها استغفرالله  

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ