2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

817 بازدید | 5 پست
سلام امروز رفتم سونو گفت 5هفته حامله ای.اما باحساب خودم باید 5هفته 2روز میشدم.ایا این 2روز خیلی مهم؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه قلب جنین در چند هفته تشکیل میشه؟؟؟به من گفت 2هفته دیگه بیابیا برای تشکیل قلب
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
ایا این 2روز که گفتم نگران کنند هست
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا
سونو تا آخر عددهای مختلفی رو نشون می ده
ایشاللا بارداری راحت و بی درد سری داشته باشی
واسه ما هم که نی نی می خوایم دعا کن
خدا جونم کاش صلاح تو و آرزوی من یکی باشه
بچه ها اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید لطفا
خیلی نگرانم
عزیزم سونو هر بار که میری عدد متفاوتی نشون میده
من خودم رویان بودم از یه خانم باردار سونو میکرد دوقلو داشت بهش گفتن یکیش هفته 6 هست یکی هفته7 که از نظر عقلی پذیزفته نیست
خواهرم هر بار که میرفت سونو عددی متفاوت با سری قبل بهش میدادن
دوستان اگر کسی پایان نامه رشته های مدیریت (بجز مدیریت مال)و مهندسی صنایع خواست در خدمتم