2777
2789
عنوان

بین این دوتا خواستگار کدوم بهتره؟

771 بازدید | 49 پست

اولی هشت تا بچه هستن پدرش فوت شده و بچه اخره یه پراید داره توی یه شرکت کارمیکنه ولی شرکتش معتبره و باید بری خونه اجاره ای  حوقش ۸ تومنه مدرکش لیسانسه قدش ۱۹۸ هست و قیافش خیلی معمولیه

دومی سه تا بچه هستن اینم بچه اخره باباش یه واحد داره و داده پسرش (ولی به نام پسره نیستا) ماشینش ۲۰۶ هست این پسره هم روزا توی یه شرکت معتبر کار میکنه عصرا میره جای دیگه تعمیرات  حقوش ۱۳ تومنه مدرکش لیسانسه دوترمم ارشد خونده قدش ۱۸۰ هست قیافش خیلی خوبه

اخلاقی هم هر دو مردای اروم مهربونی هستن دومی خیلی رمانتیک بود بنظرم اهل سورپرایزو اینا اولی خجالتی هستش 

خونوادشونم بابای اولی که فوت شده ولی مادرش خیلییی پیره و مذهبی دومی باباش قبلا مدیر دبیرستان بوده مامانشم یه زن خانه داره حدودا پنجاه سالس 

دخترا من فقط سره قد اولی خیلی موندم

بنظره شما که از این ویژگی هایی که گفتم نگاه میکنید کدوم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

198😐

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

صد در صد دومی

فقط قدش از اولی پایین تره😐💔

قد خودت چنده مگه؟

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

واااا معلوم دومی قد ۱۹۸ سر برج اجاره ت رو میده؟؟؟ یا ۸تاااااااخواهر برادرشو میز میچینه براشون؟؟؟؟😐😐

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...