2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد اسم گلاره چیه!؟

1143 بازدید | 29 پست

میخوام اسم نی نی مو گلاره بزارم ولی راستش هیچ کجا کسیوبااین اسم ندیدم جز یه بازیگر

حالا مرددهستم که گلاره ازنظر دیگران چطور تصورمیشه لطفا نظراتتونو بهم بگین 

از نظر من مناسب نوزاد این دوره نیست. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ نیست 

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

قشنگه عزیزم 

به نظرم یه اسم بزار که به اسم خودت هم بیاد 

هرچی دوست داری بزار 

اسم ها سلیقه ای هست 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

نظر دیگران ؟؟؟؟ 

مگه بچه خودت نیست ؟ 

پس اسمش باید به دل تو بشینه نه دیگران

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

اسم قشنگیه

اسم گلاره و مهراوه رو هیچ‌جا غیر از اون دو بازیگر ندیدم کسی بزاره

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
از نظر من مناسب نوزاد این دوره نیست. 

به نظرت چی مناسبه؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
سلیقه من نیس این همه اسم زیبا و خوش آهنگ داریم چرا ب اونا فکر نمیکنی ،یه اسمی بزار بچه بزرگ شد نگه چ ...

مثلا چیا؟ میشه بگی 

اخه اسم دختر انتخاب کردن سخته