2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 41 پست

عزیزم من مشهدیم ولی خب اصلا نمیشناسم 

تایم بدیم تاپیک زدی همینو ظهر بزار تعداد بچه ها بالا باشه

الان اکثرا دیشب مهمونی بودن خوابن یا درگیرن

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
گلم من طرحم به مشهد افتاده  ولی خودم تبریزی ام  تایم ژل و اینا میام تبریز پیش دکتر خودم& ...

شمابوتاکس چی زدی راضی ای؟سن؟

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مشهدیم ولی خب اصلا نمیشناسم  تایم بدیم تاپیک زدی همینو ظهر بزار تعداد بچه ها بالا باش ...

عزیرم من یه غذای حرم جا دارم رزرو کنم برای ناهار و ناهار یا شام فردا شما کیتومید برید؟

عزیزم من مشهدیم ولی خب اصلا نمیشناسم  تایم بدیم تاپیک زدی همینو ظهر بزار تعداد بچه ها بالا باش ...

اکی بدنمیشه ۲بارتاپیک؟

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
عزیرم من یه غذای حرم جا دارم رزرو کنم برای ناهار و ناهار یا شام فردا شما کیتومید برید؟

توروخدابده من

یه نفر برای فردا ناهار یا شام غذای حضرتی جا دارم رزرو کنم میتونید برید ؟

من

اکی بدنمیشه ۲بارتاپیک؟

نه چرا بد بشه؟

من خودم یکبار صبح زدم نتیجه نگرفتم دوباره ظهر زدم 

دیگه بعد اون صبح نزدم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

قربون محبتت عزیزم اتفاقا خیلی دوروزه دلم هوای حرم کرده ولی شوهرم یک جمعه هست نمیتونم برم

دخواست دوستی دادم قبلو کن کد ملی رو برام بفرست  

شوهرم میگه نمیخادبری ت حامله ای بچه کوچیک دخترم ۲سالس هوای سردبری چکارامامن دوست دارم