2777
2789
عنوان

صحنه های دلگیر امشب

254 بازدید | 8 پست

امشب خیلی دلشکسته شدم  باقالی فروشی که زیر نور فانوس کنار چرخش نشسته بود ، وانتی که کنار خیابون وایساده بود شاید ۵ ، ۶ کیلو پرتقالش مونده بود نهایت میشد ۱۰۰ تومن ، دستفروشا ، مردایی با خرید های جزئی خوراکی ، دلم آتیش گرفت بخدا . پیر شدم و شادی واقعی تو چشمای مردم ندیدم.

این سرزمین یه زندگی معمولی بهمون بدهکاره:)💔

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از فکر و ناراحتی خوابم نمیبره

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

دوتا از همسایه هامونم تنها بودن یه خانوم با سه پسر مریض و شوهر پیرش ک پرستار چهارتا مریضه آرزومه تو خونشون صدای شادی بیاد شفا بیاد لطفا همه براشون دعا کنید

و خانوم مسنی ک دوتا پسر داره هر کدوم ازدواج کردن و زنهاشون نمیزارن با مادره در ارتباط باشن تو خونه تنهاس قلبم هزار تیکه هست براشون 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
دوتا از همسایه هامونم تنها بودن یه خانوم با سه پسر مریض و شوهر پیرش ک پرستار چهارتا مریضه آرزومه تو ...

ای وای چی بگم فقط از خدا میخوام که فقط اون قادر مطلق خودش یجوری عدالت رو برقرار کنه . امیدی به آدمها نیست . 

ای وای چی بگم فقط از خدا میخوام که فقط اون قادر مطلق خودش یجوری عدالت رو برقرار کنه . امیدی به آدمها ...

الهی آمین

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست