2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو جا دختر جا بزنم ببرم اوپارک

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییییچ وقت چنین کاری رو نکن 

درسته بچه ست و ۳ ساله شه اما بشدت تو ذهنش میمونه و در آینده آسیبای منفی میزاره روش

سعی کن این مسئله رو از ذهنش دور کنی و بیخیال شه 

اگرم دیدی خیلی اصرار داره بنظرم با پدرش یا عمو دایی پدر بزرگی کسی بفرستش اما با خودت نبرش 

توی ذهنش چیزای بدی باقی می مونه و حق الناس هر خانمی که نمیخواد پسر شما چنین چیزایی ازش ببینه گردنت هست،ضمن این که لو بری که قطعا هم با اندام پسرانه توی مایو لو میری،بدجوری باید جوابگو باشی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

فکر میکنی چه دلیلی داره که اجازه نمیدن پسر بره 

خوب تو ذهنش میمونه پسر سه ساله 

با باباش بفرستش 

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
توروخدا حوصله نصیحت و ... ندارم  اگه راهی دارین پیشنهاد بدین

چکتون میکنن عزیزم نکن این کارو

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!