2777
2789

دمای بدنتون وقتی متوجه شدین باردارین چند بود؟ 

اگ دمای بدنم بالا نباشه ینی باردار نیستم؟؟ توروخدا جواب بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به دمای بدن ندارن عزیزم من سر دخترم به شدت گرمم بود ولی اینبار اینجوری نیستم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ربطی به دمای بدن ندارن عزیزم من سر دخترم به شدت گرمم بود ولی اینبار اینجوری نیستم 

ینی دمای بدنتون وقتی بیبی چک زدین و مثبت شد بالا نبود؟ نمیدونید چند بود ؟ 

نمیدونم عزیزم روز ۲۵ م بود امروز تموم شد فردا ۲۶ پریودیمه  همجا خانوما نوشتن اگ دمای بدن زیر ۳ ...

درکت میکنم چند ماهه اقدامی؟

برای مامان شدنم دعا کنید 🙏❤️یک سال کاربرخاموش بودم تصمیم گرفتم به جمع نی نی سایت های بامعرفت اضافه بشم با افتخار تورکم ❤️
ینی دمای بدنتون وقتی بیبی چک زدین و مثبت شد بالا نبود؟ نمیدونید چند بود ؟ 

نه بالا نبود عزیزم حتی الان هم دمای بدنم بالا نیست نه نمی‌دونم چند بود 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن