2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کرمی استفاده کن که یا برای صورت باشه یا دست و بدن 

هیچ وقت کرمی نزن که برای دست و صورت باشه چون برای یکی کارایی نداره 

ابرسان بزن به صورتت خیلی عالیه 

من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم تا عارضه ای اگر داری درمان بشه 😊😊❤❤

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
ببین کرمی استفاده کن که یا برای صورت باشه یا دست و بدن  هیچ وقت کرمی نزن که برای دست و صورت با ...

وای خدارو شکر شما اومدی ببین گلم زیر چونه ام سرزرخ میشه و به شدت خشک ولی کنار بینی و پیشونیم چربه

وای خدارو شکر شما اومدی ببین گلم زیر چونه ام سرزرخ میشه و به شدت خشک ولی کنار بینی و پیشونیم چربه

😊

پوستت مختلطه و کم اب  باید ابرسان بزنی 

شوینده ای که میزنی چیه ؟ 

فوم ؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
ببین کرمی استفاده کن که یا برای صورت باشه یا دست و بدن  هیچ وقت کرمی نزن که برای دست و صورت با ...

برا لک وپیس نمیتونید کمکم کنید چکار کنم هنوز مراحل اولش فقط یه سری از مناطق بدنم درگیرن 

برا لک وپیس نمیتونید کمکم کنید چکار کنم هنوز مراحل اولش فقط یه سری از مناطق بدنم درگیرن 

لک و پیس درمان نداره درسته 

شاید با لیزر بشه ولی من خیلی اطلاعات در مورد اینکه چقدر میتونه کمکت کنه ندارم