2777
2789
عنوان

فوت پدر من تو شب یلدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 58 پست
عزیزم خدا پدرتو بیامرزه مامان منم تولد من. و تولد خودش یه روز بود  روز مرگشم روز تولد بچم بود ...

😭😭ای خدا چقدر بد ،، تاریخای بیاد ماندی 🥺🥺خدا رحمتش کنه

خداا❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز خونه بابام بودم ،بچه های دوقلوی منو برد تاب داد ،اومد شب چله بهم پول داد و ارزو گرد شب چله خوبی داشتع باشم ،آه، بابای من زنده هست هنوز ولی خیلی همیشه دلتنگشم‌😭😭😭😭😭همین الان که اینا را مینویسم دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭😭😭شوهرم یه تار موی بابام نمیشه 

کاش هیچ وقت ازدواج نمی کردم 

وقتی میرم خونشون پاهام یاری نمی کنه برگردم خونه خودم و تمام مسیر برگشت را مثل بچه ها یواشکی اشک میریزم 

من امروز خونه بابام بودم ،بچه های دوقلوی منو برد تاب داد ،اومد شب چله بهم پول داد و ارزو گرد شب چله ...

منم همیشه فکر میکنم هیچ مردی بابام نمیشه اخه خیلی پاک بود

خداا❤️❤️
نه بخدا دلم گرفته ،تصور اینکه پدرم رو از دست بدم ررام دردناکه ،میدونم نداشتن پدر سخته ولی اخه پدر من ...

خدا بهش سلامتی و طول عمر بده ،،ناراحت نشدم عزیرم ،،دیگه این قسمت ما بود منم قبولش دارم همین که خانوما اومدن همدردی کرذن دلم سبک شد،واسه همتون دعا کردم با دل شکستم

خداا❤️❤️