2777
2789

امشب عروس جدید رو با خانواده ش دعوت کردن کلی هم پذیرایی و کادویی براش خریدن . اونوقت برای من که دختر داییشون بودم هیچ کاری نکردن فقط شوهرمو مادر شوهرم یه پارچه چادر مشکی برام آوردن. جلو بابام آبروم رفت . الان خواهرشوهر پیام داده میگه ما برای عروسمون کلی کادو خریدیم مگه تو یادت نیست برای تو چقدر جیز تک میخریدیم در حالی که اصلا اینطور نبود . منم در جواب بهش گفتم آره یادمه برای شب یلدا برام پارچه چادر مشکی اوردین . هنوز سین نکرده اگه جواب بدی دادم بگین پاک کنم زودتر

نمیخااد پاک کنی

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پاک نکن چیزی نگفتی که

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بگو واااا کی کجا کدوم 

با منی؟

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
نه،پاک نکن اما به نظرم یه طوری رفتار کردی که دارن برات توضیح میدن یه جوری رفتار کن که بعدا نگن فلا ...

من هیچی نگفتم فقط گفتم چه خبر گفت از صبح دنبال گرفتن کادو بودیم .لین که برگشت گفت برای تو همه چی خریدیم حرصم گرفت هر عیدی میشد دریغ از یه حوراب