2777
2789
عنوان

🤢🤢تجربه ی فوق چندششش🤢

536 بازدید | 38 پست

همکارم دستش تو دماغش بود باهاش چشم تو چشم شدم

سریع رو مو برگردوندم ک خجالت نکشه🥴

چند دیقه بعد صدام زد…..

برام لقمه گرفته بود🤮

گفتم میشه نگیرم؟ گفت نه ناراحت میشم

حالم داره بهم میخوره

فقط ب امید اینم ک عادت داریم قبل غذا همگی الک میزنیم

انشالله که الکل زده باشه😷🤲🏼 

😂😂😂😂😂😂

نوش جونت

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارش تویه نایلون تا حواسش نیست شوتش کن تو زباله ها

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

من که مینداختم جلو حیوانات غذارو

نمیخوردم 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑