2777
2789

تو رو خدا واسم دعا کنید ، دارم از دوری پدر و مادرم و نامزدم میمرم.

تو رو خدا دعا کنید کار نامزدم درست شه برگردن پیشم،  خسته شدم از گریه کردن ، خسته شدم از دوری و فاصله 

میشه برای درست شدن کار نامزدم صلوات بفرستید .

خیلی ممنونم ازتون ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌹🌹🌹🌹🌹توسل به حضرت زهرا(س) و شهدا به وسیله ی صلوات خیلی کارسازه. 

🤯

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
خب پدر مادرت کجان ک دوری ازشون؟همینطور نامزدت کجاس؟ خودت مگه کجایی ک از همه دوری صلوات گفتم

اونا ی شهر دیگه ان ، نامزدمم بخاطر کارش رفته ی شهر دیکه که الان 38 روزه ندیدمش ، خیلی سخته دوری

اونا ی شهر دیگه ان ، نامزدمم بخاطر کارش رفته ی شهر دیکه که الان 38 روزه ندیدمش ، خیلی سخته دوری

خب خودت تنها زندگی میکنی؟تو ک هنو متاهل نشدی چون میگی نامزدم.

چرا با خانوادت نیستی عزیزم ؟؟؟

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
خب خودت تنها زندگی میکنی؟تو ک هنو متاهل نشدی چون میگی نامزدم. چرا با خانوادت نیستی عزیزم ؟؟؟

اومدم پیش خالم تااونا برگردن ، نتونستم برم باهاشون بخاطر شرایطم ، و بیشتر از همه رفتار سرد نامزدم دلمو می شکنه الان بهش زنگ زده بودم انگار ن انگار ، احساس میکنم دارم زجرکش میشم

آها

داره میگه حالم بده!!!!!!!

بایستی درد و دل کنه و گفتگو تا کمی از دلتنگیاش کم بشه......

بعد بهش میگی برو فلان و بهمان....

یکی می‌مرد از درد جدایی

یارو رسید گفت بهش زردک میخواهی

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
اومدم پیش خالم تااونا برگردن ، نتونستم برم باهاشون بخاطر شرایطم ، و بیشتر از همه رفتار سرد نامزدم دل ...

عزیزم

شاید اونم

دلتنگته

نه

دلسرد🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

والا توسل میکنم ولی چیکار کنم دلم داره میترکه 38 روزه نمیدونم چرا تموم نمیشه این فاصله 

میخوای یکم

بیشتر توضیح بدی

و دربارش حرف بزنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اومدم پیش خالم تااونا برگردن ، نتونستم برم باهاشون بخاطر شرایطم ، و بیشتر از همه رفتار سرد نامزدم دل ...

عزیزم ببخشید میپرسم منظور از نامزدتون دوست پسره؟اخه اینجا خیلیا دوستشون رو نامزد میگن

اگ دوستتع اصلا محلش نده بابا پسرا ارزش ناراحتی خودمون رو ندارن 

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه