2777
2789

۱۵ ۲۰

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

نمیدونم 

ولی خوبه ، درامدشون بالاست 

مخصوصا اگه معروف بشه کارش بگیره و خودش کلینیک بزنه که دیگه عااالی 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم  ولی خوبه ، درامدشون بالاست  مخصوصا اگه معروف بشه کارش بگیره و خودش کلی ...

یه خانمی تازه لیسانس گرفته میاد مامانمو فیزیوتراپی میکنه جلسه ای ۴۰۰

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
مثلا چقد؟

اگه تازه درسش تموم شده باشه و تازه استخدام شده باشه و نیمه وقت باشه کارش ، بین ۸تا۱۰ حقوق پایه 

و کارشو بیشتر کنه که بالاتر میره مطمئنا 

چقد طول میکشه؟دقیقا چیکار میکنه؟ماساژ درمانی؟

هر جلسه ۱ساعت و ربع 

هم دستگاه فیریوتراپی براش میزاره و همزمان ورزش هم باهاش میده 

ورزش های کمر و زانو و دست و گردن و ....

هر جلسه ۱ساعت و ربع  هم دستگاه فیریوتراپی براش میزاره و همزمان ورزش هم باهاش میده&nbs ...

خانومه از ماساژ دستی هم استفاده میکنه؟یعنی منظورم اینه توان بدنی بالایی باید داشته باشه؟

خانومه از ماساژ دستی هم استفاده میکنه؟یعنی منظورم اینه توان بدنی بالایی باید داشته باشه؟

خیلی کم 

ببشتر مثل مربی ، بهش ورزش میده 

اتفاقا خانمه خیلی لاغره ، فکر نکنم توان بدنی بالایی داشته باشه 

ولی خوش اخلاق و با حوصله ست 

چون خیلی از مریض‌ها پیرن و گوشهاشون سنگینه 

.