2777
2789
انشالله خیره عزیز دلم  خدا مشکلتونو حل کنه  اما کلا اجازه دخالت به هیچکسو تو زندگیت نده& ...

😭

ممنونم وقت گذاشتین🥺🙏

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
خیلییی سختههه  انقد این چند وقت گریه کردم چشمام ضعیف شده  به قول شما همه اطرافیانم پیشرف ...

آره والله من سال اولی که شوهرم بدهی آورد گفتم درست میشه مگه چیه همه تو زندگی از این بالا پایین ها داشتن امسالو بد میگذرونیم ولی شوهرم عرضه نداشت میخورد و می خوابید فقط بدهکار بود که میومد در خونم با ۲۲ سال سن نابود شدم پارسال همین موقع ها حکم جلبش اومد و بردنش زندان چهار ماه تو زندان بود بعدش از ستاد دیه وام دادن مقداریشو پرداخت کرد ولی خیلی از چکاش هنوز بیرونه امسالم از لحاظ مالی خیلی تو فشاریم مخصوصا با این گرونیا به جان بچم میشه که سه روزم نون نداشته باشیم 😔میگن کسی که دردش زیاده پر حرفم میشه ببخشید تو ناراحتی منم بیشتر ناراحتت کردم ولی حس می کنم تو منو می فهمی

منم خدایی دارم...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره والله من سال اولی که شوهرم بدهی آورد گفتم درست میشه مگه چیه همه تو زندگی از این بالا پایین ها دا ...

خیلی درکت میکنم بخدا 

همینجور اشک میریزم 

حرفای بقیم نمک رو زخمم شده 

خدا فقط خودش میتونه مشکل زندگیه مارو حل کنه 

وگرنه اطرافیان تازه از بدبخیمون خوشحال میشن 

این روزا فقط میگم خدایا دشمن به شادم نکن😭🙏

خیلی درکت میکنم بخدا  همینجور اشک میریزم  حرفای بقیم نمک رو زخمم شده  خدا فق ...

تو اوا راهی تو رو خدا از چیزی که میگم ناراحت نشو من به خاطر بچم سو ختم و ساختم الان میبینم بچمم خیلی کمبود داره بزارش تو فشار مثل من نباش نزار خیالش از تو راحت باشه بزار بدونه تو هم روحیه میخوای تا همراهیش کنی نزار خواسته ها وخودت فراموش بشین به خدا مردا قدر نمیدونن من تو سن ۲۴ سالگی مو هام سفید شد تا فهمیدم😔😔 

منم خدایی دارم...😊
تو اوا راهی تو رو خدا از چیزی که میگم ناراحت نشو من به خاطر بچم سو ختم و ساختم الان میبینم بچمم خیلی ...

حالا فردا برم با پدرشوهرم حرف بزنم ببینم یه فکری به حالمون نمیکنه 

حیف از جوونیمون حیییف😭 

همش با غم و غصه میگذره 

در موقع نداری هم پشت هم باشین

البته کاش اکثریت مردها میگم ، کاش کنار خانمشون بمونن وقتی دارا میشن🙂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸