2777
2789

سلام دوستان، دکتر به دخترم اینارو دازه موتلیوم 8 ساعت یکبار و اس امپرازول دوازده ساعت یکبار نصف قرص! حالل من موندم اگه اینارو همزمان یک ساعت بدم مشکلی پیش میاد؟! چون هردو باید با معده خالی خورده بشه و یک ساعت بعدش غذا اینا بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من اس امپرازول استفاده کردم بچه هام خوب شدن

خدارو شکر عزیزم، چه ندت استفاده کردین؟ فقط اون یا داروی دیگه ای هم کنارش استفاده کردین!؟ این داروها اسید معده رو چون کم میکنن هضم هم دیرتز میشه اشتهای یچه سما کم نمیشد؟

استفاده کردین عزیزم؟

اره

ولی رفلاکس کلا صبر میخواد که درست شه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اتفاقا وقتی این داروهارو بدی معدش اروم میگیره بهتر میخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
درسته، دخترم 18 ماه و 10 روزشه 10 کیلو هست خیلی بده وزن گیریش

دست رو دلم نذار که خون میچکه ازش😂

دختر من دوسال و نیمشه با کلی مولتی ویتامین خارجی و شیرخشک وزن گیری

۱۲کیلوئه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊