2777
2789
عنوان

دوستانی که با وجود بچه جدا شدن

1310 بازدید | 31 پست

چیکار میکنید با این نوع زندگی کنار بیاید ؟؟ بچه تون پیش خودتونه؟ من دخترم از چهارشنبه تا جمعه پیش باباشه... نمیتونم این طورژ زندگی رو تحمل کنم شوهرمم هی میاد هی میره تصمیم درستی نمیگیره... بخاطر دخترم اذیتم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا شدین یا تصمیم به جدایی داری گلم؟

جدا شدم اما شوهرم دست بردار نیست نمیزاره من زندگی کنم از طرفی بخاطر دخترمم گاهی ب برگشت فکر میکنم ... بخاطر خیانت همسرم جدا شدم

منم بخاطر خیانت جداشدم

مطمئن باش خائن درست بشو نیست

منم بچه هام پیش خودمن ولی عین چی تو گل گیر کردم

بچه ها خیلی اذیتم میکنن افسردگی گرفتم هرروز آرزوی مرگ میکنم

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
جدا شدم اما شوهرم دست بردار نیست نمیزاره من زندگی کنم از طرفی بخاطر دخترمم گاهی ب برگشت فکر میکنم .. ...

دخترتون چند سالشه گلم؟الان پیش مادرشوهرتونه؟

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️

منم سختمه خیلی تو باز خوبه بچت رو میبینی من چی بگم که 6 ساله ندیدمش بچمو دخترم فوت کرده بعد از طلاق پسرمم ازم گرفتن 😔😔الان همسرم آدم خیلی خوبیه خدا رو شکر خیلی باهام مهربونه بهم میرسه ولی همیشه ته دلم یه غم دارم اونم ندیدن بچمه اما چیزی بروز نمیدم ک  نکنه همسرم ناراحت بشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

راه داره اونم دست بردار نیست اما تصمیم درست هم نمیگیره همیجور موندم میخوام ب طوذ کلی قیدش رو‌بزنم

چرا اذیتی خب آخر هفته میره و برمیگرده تو هم که طلاقت گرفتی سعی کن اصلا باهاش روبرو نشی دخترم بزرگتر میشه میفهمه چه بابایی داشته کلا قیدش میزنه 

خرداد جدا شدیم

متاسفم 

ببین میدونم سخته ولی ببین  رفتارش فرقی کرده یا نه  اگر همون آدم باشه چه فایده ای داره 

چر ا دخترت رو نیاوردی ؟؟؟؟ درآمدی داری مهریه چی ؟؟؟ 

منزل مادرتی ؟؟؟ محیط خونه راحته یا نه ؟؟؟

منم سختمه خیلی تو باز خوبه بچت رو میبینی من چی بگم که 6 ساله ندیدمش بچمو دخترم فوت کرده بعد از طلاق ...

از طریق قانون اقدام کن شما حق دیدار داری دستکم ماهی دو شب بیاد پیش شما .  اینجوری هم اون از محبت شما سیراب میشه هم دل شما آروم میگیره گلم