2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همه باهم تقسیم میکردن بهتر بود ب کسی فشار نمیومد

ای کاش فقط مادی بود .به خاطر پولش نمیگم .اصلا نمیخواستن کسی بره خونشون .گفتن ما دعوتیم خونه دخترش .بعد تازه دیشب برادرشوهر زنگ زده که بیاید اینجا .انگار خونه برادرشوهرمه که اون تصمیم بگیره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
عجب چرا اونجور گفتن . رواعصابن کلا

اره چون دوس ندارن کسی بره خونشون . 

حالا بیا به پسرشون ثابت کن که نمی‌خوان بریم چرا بریم پس .

البته باز دوس ندارم دعوا بشه و میرم ولی خدا خودش جوابشونو بده که انقدر دوبه هم زنن 

اره چون دوس ندارن کسی بره خونشون .  حالا بیا به پسرشون ثابت کن که نمی‌خوان بریم چرا بریم پس . ...

دنیا مگه چقد ارزش داره این اداها رو در میارن خجالت هم نمیکشن ، برات مهم نباشه سعی کن خوش بگذرونی

دنیا مگه چقد ارزش داره این اداها رو در میارن خجالت هم نمیکشن ، برات مهم نباشه سعی کن خوش بگذرونی

اره .

شما هم همین طور واقعا سعی کن بهت خوش بگذره .به همسرت محبت کن به جای همه . 

برای خودتون میز بچین .بهتر از این نمیشه دوتایی خیلی بهتره تا اینکه دغدغه دیگران رو داشته باشی که آیا میان یا نه . دعوت کنی یکی میگه میام یکی نمیاد باز آدم تو دلش میمونه . اگرم بخوای بری خونه کی بریم ایم ور بریم اونوری ناراحت میشه .اون وری میریم این وری ناراحت میشه .

پس همین که خودتون با هم خوش باشید بهتره 

اره . شما هم همین طور واقعا سعی کن بهت خوش بگذره .به همسرت محبت کن به جای همه .  برای خودتون ...

ما با پدر شوهرم اینا مشکل داریم .. ی خواهر شوهر دارم فقط  ،تو شهر غریبم ..حالا خاله بزرگی شوهرم دعوتمون کرده ک میشه مادر شوهر خواهر شوهرم .