2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست رو با خیلی سبز شروع کن، قوی تر شدی کتابای دیگه بزن.ریاضی و فیزیکم اول خیلی یبز بزن،بعدش سراغ کتابای دیگه برو ،شیمی هم مبتکران خوبه،اما سطحش چرت و پایین نیست،نمیدونم هدفت چقدر جدیه ولی اگر کنکورو میخوای اینارو بجو قشنگ.بعدش تموم کردی و مسلط شدی برو سراغ کتابای دیگه

زیست خیلی سبز شیمی میکرو آنا واسه شروع خیلی سبز بد نیست می‌کرو سطحش بالاتره فیزیک نسرالو ریاضی خودم نشر داشتم سطحش بالا بود زیادی و خسته کننده مهرماه خیلی بهتر تست زدن رو از الان شروع کن آما زیاد سخت نگیر مطالب رو عمقی یاد بگیر مخصوصا زیست شیمی و تابع و مثلتاث دهم.. و قدر مطلق.. فیزیکتون ربطی به دوازده و یازده نداره اما بقیه ترکبین... خلاصه خیلی زیاد خودتو خسته نکن اما شل هم نگیر... 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 

کلاس خوبم تحقیق کنید حتما اسمش بنویسید

مشاور خوبم بگیرید براش

هزینه بر هست ولی ارزشش داره.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
زیست رو با خیلی سبز شروع کن، قوی تر شدی کتابای دیگه بزن.ریاضی و فیزیکم اول خیلی یبز بزن،بعدش سراغ کت ...

ممنون از وقتی ک گذاشتی 

عزیزم برای ابجیم میخواستم امسال دهم هست و میخواد از الان کنکوری بخونه 

خودم خیلی وقته فارغ التحصیل شدم 

ممنون از وقتی ک گذاشتی  عزیزم برای ابجیم میخواستم امسال دهم هست و میخواد از الان کنکوری بخونه& ...

بهش بگو زیاد سخت نگیره... من جاش بودم تستی روشیو یاد نمیگرفتم بگو عمقی بخونه مخصوصا شیمی و زیست رو نکته به نکته شکل های زیست دهم خیلی مهمه مخصوصا فصل دو و چهارشش...ک مهمترین فصل هاش هستن و استوکیومتری رو هم خیلیییییی خوب یاد بگیره چون به شدت مهمه هرچی بگم کمه 

اما بگو زیاد سخت نگیره.. من خودم از دی دهم جدی واسه کنکور خوندم اما نوسان داشت ی وقتایی... و اگه برگردم اون موقع اینطوری نمیخونم... مغزم داغون شد و الان حال و حوصله هیچی ندارم و فقط میخوام قبول شم چیزی ک میخوام... زمانی ک مجازی بود و همه دنبال خواب و خوشگذرونی بودن من تست میزدم.. امیدوارم نتیجشو ببینم 

دوستان از همتون بابت پاسخگویی مچکرم  من ب این نتیجه رسیدم که شبمی مبتکران . زیست و فیزیک و ری ...

فیزیک نشر ریاضی مهر ماه 

متاسفانه جایی ک ما زندگی میکنیم کلاس و مشاور موجود نیس 

این تاپیکم چک کن گلم یک سری کلاس و یک مشاور و یک تیم مشاوره خوب معرفی کردم.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
این تاپیکم چک کن گلم یک سری کلاس و یک مشاور و یک تیم مشاوره خوب معرفی کردم.

به جز اون هایی که گفتم تیم مشاوره سیب ترش هم خیلی خوب هست؛موفق باشید❤

بهش بگو زیاد سخت نگیره... من جاش بودم تستی روشیو یاد نمیگرفتم بگو عمقی بخونه مخصوصا شیمی و زیست رو ن ...

ان شا الله موفق باشی گل من .کنکوری هستی؟؟؟

زیاد که بخودش سخت نمیگیره میخوتیم منابع براش بگیرسم از همین حالا بدونه چجوری بخونه 

من خودم سال ۸۷ با معدل کتبی ۱۷.۴۴ فارغ التحصیل شدم ولی کنکور رو سال اول رفتم متاسفانه 

ارشد از دانشگاه ملی دارم