2777
2789

آیاآهن لیپوزوفر ممکنه حساسیت ایجادکنه؟ قبلا مدغوع پسرم خوب بود ولی الان که لیپوزوفر بهش میدم اسهال شده اونم خلط داره توش هرچی فکرکردم دیدم جدیدا فقط این خورده اینطورشده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بهش حساسیت داره البته من به دخترم میدادم مشکلی نداشت خیلیم خوش طعم بود

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

معمولا مدفوع سیاه  میشه رنگش. و اکثرا اهن باعث یبوست میشه.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
شاید دندونش باشه

آره دندونش که هست همش تب داره وبیقراری یکیشون تازه یه کوچولو زده بیرون یعنی ممکنه مال دندون باشه؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
موقع اسهال باید قطره اهن قطع بشه

قطع کردم دوباره چندروزه اسهال نداشت بهش دادم دوباره حالا اسهال شده

آره دختر من کل زمانی که دندون در میورد اسهال بود.

آخه دکترمیگه ربطی نداره. بعدمعذرت میخام داخل اسهال دخترتون بلغم یاخلط هم داشت؟ 

آره دندونش که هست همش تب داره وبیقراری یکیشون تازه یه کوچولو زده بیرون یعنی ممکنه مال دندون باشه؟&nb ...

شک نکن نوددرصد بچه ها موقع دندون اسهال میشن شیر زیاده بده بخوره مهم نیس دو سه روزه قطع میشه البته پسر خودم ی هفته طول کشید

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....
شاید اسهالش برا دندونش باشه عزیزم منم پسرم هفت ماهشه اسهال و تب داشت یه شبانه روز آب سیب دادم اسهالش ...

آب سیب خوبه بدم بهش؟ خیلی هم بیقراره همش گریه بایدبغلم باشه. کاش حداقل مال دندون باشه 

آخه دکترمیگه ربطی نداره. بعدمعذرت میخام داخل اسهال دخترتون بلغم یاخلط هم داشت؟ 

بعد من خانم همسایمون میگفت استامینوفن بزن رو مسواک انگشتی بزن رو لثه هاش اروم میشه و شد پسر من اول چهار ماه دندون زد یادم که میاد چقد اسهال استفراغ شد میخوام سرمو بکوبم

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....
شک نکن نوددرصد بچه ها موقع دندون اسهال میشن شیر زیاده بده بخوره مهم نیس دو سه روزه قطع میشه البته پس ...

خوب پسرمن چندروز اسهال داشت باتب بردم دکترگفت ویروسه دارو داد قطع شد ولی دوباره شروع میشه دارومیدم قطع میشه. دندوناش هم که دارن درمیان