آیاآهن لیپوزوفر ممکنه حساسیت ایجادکنه؟ قبلا مدغوع پسرم خوب بود ولی الان که لیپوزوفر بهش میدم اسهال شده اونم خلط داره توش هرچی فکرکردم دیدم جدیدا فقط این خورده اینطورشده
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید بهش حساسیت داره البته من به دخترم میدادم مشکلی نداشت خیلیم خوش طعم بود
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
معمولا مدفوع سیاه میشه رنگش. و اکثرا اهن باعث یبوست میشه.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
آخه دکترمیگه ربطی نداره. بعدمعذرت میخام داخل اسهال دخترتون بلغم یاخلط هم داشت؟
بعد من خانم همسایمون میگفت استامینوفن بزن رو مسواک انگشتی بزن رو لثه هاش اروم میشه و شد پسر من اول چهار ماه دندون زد یادم که میاد چقد اسهال استفراغ شد میخوام سرمو بکوبم
امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....