2777
2789

سلام ب همه

کاشف به عمل اومده که این پسر میخاد مهر ۱۴۰۲ بره دانشگاه آزاد،نصیحتی پندی اندرزی چیزی دارید بگید اطلاعاتم زیاد شه،مثلا چجوری باید رفتار کرد تو دانشگاه  و اوضاع دانشگاه آزاد چطوریه و ...

اگه حال کردید جواب بدید حال نکردیدم که هیچ

مخلص🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درسش تا حدودی خوبه خوشبحالشه چون هم استادا آسون میگیرن هم بقیه کمتر بلدن 

والا کارم آزاده اصلا به دانشگاه به چشم شغل یا آینده کاری نکاه نمیکنم،هدفم ا دانشگاه اینه برم یه سری چیزایی رو یاد بگسرن و تجربه کنم،همین

والا کارم آزاده اصلا به دانشگاه به چشم شغل یا آینده کاری نکاه نمیکنم،هدفم ا دانشگاه اینه برم یه سری ...

اگه درس خون نیستی و فقط واسه سرگرمی میری برو چون کلا استادا آسون میگیرن

میشه بپرسم چه رشته ای

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه درس خون نیستی و فقط واسه سرگرمی میری برو چون کلا استادا آسون میگیرن میشه بپرسم چه رشته ای

موسیقی،روان‌شناسی،حسابداری،زبان انگلیسی،بین این ۴ تا گیر کردم،به جز موسیقی همشون تو دانشگاه آزاد زنجان هست ولی اگه موسیقی بخام برم باس برم تهران،ولی خب الباقیشو نمیدونم،کدومش راحت تره؟میگن روان‌شناسی راحت تره

هیچی نرمال رفتار کن 

والا دوستام که میگن برم دانشگاه دو روزه اخراجم میکنن🤥

چون متاسفانه باز میگم متسفانه خیلی اهل بگو و بخند هستم و اصلا خوشم نمیاد یه جا باشم همه خشک باشن،دلقک نیستما ولی خب زیاد میخندونم آدمارو،دخترا هم تاحالا توروم زیاد گفتن گفتن تو خیلی پررویی

نمیدونم رفیقم میگه به خاطر این خصوصیت از دانشگاه میندازنت بیرون و هیشکی تو کلاس باهات حال نمیکنه

والا دوستام که میگن برم دانشگاه دو روزه اخراجم میکنن🤥 چون متاسفانه باز میگم متسفانه خیلی اهل بگو و ...

اتفاقا اونایی که مثه توان دوست و رفیق زیاد درو برشونه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍