2777
2789
عنوان

ادکلن عروسیتون چی بود

1329 بازدید | 21 پست

سلام  میپرسم چون همه ادکلن عروسیشون براشون خاصه   خود من شالیز   بود الانم دارمش هنوز استفاده  نمیکنم هر وقت ک بو میکنم یاد خاطرات شب عروسی و خرید بازار م میفتم  برام یا پیشنهاد بدین چون همراه داداشم میخام برم خرید بازار  خودشون هر چی دوس دارن انتخاب میکنن حالا شاید منم ازم نظر خاستن  بتونم همکاری کنم باهاشون چیزی ک ماندگاری داشته باشه و بعدها براشون خاطره بشه  حالا اول اسم ادکلن عروسیتون را بگین بعد ادکلن ک پیشنهاد میکنیت ممنون گلای تو خونه 

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

منم شالیز

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاسمین بولگاری

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦