2777
2789
لطفا به منم بگین دیشب سه رنگ درس گردم چون جامم خیلی گود بود قطر رنگ قرمز کم شد خیلی اون سه لایه گرفت ...

ژله ک درست میکنی خنک باشه بعد بریز رو ژله قبلی

چون داغ بریزی ژله قبلیت اب میش

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
اسی با چی بر گردوندیش؟ ژله ی من تو قالبه هنوز خداکنه نچسبه

قالب سیلیکونی ها رو اولش چرب کردم خیلی راحت‌در اومد با اینکه هنوز خوب سبزه نگرفته بود ترسیدم گفتم اگ خراب شه یکی دیگ درست کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژله ک درست میکنی خنک باشه بعد بریز رو ژله قبلی چون داغ بریزی ژله قبلیت اب میش

عزیزم عکس میدم ببین .من هر کدوم از لایه ها رو گذاشتم خنک شد بعد ی قاشق بستنی زدم بعد لایه قبلی که بسته شد ریختم روش الان فقط مشکل اینه دیشب درس کردم و هر سه لایه کامل گرفته ولی قطر ژله قرمز رنگ کمه الان میتونم باز قرمز رنگ بخرم بریزم روش؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ژله ک درست میکنی خنک باشه بعد بریز رو ژله قبلی چون داغ بریزی ژله قبلیت اب میش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم عکس میدم ببین .من هر کدوم از لایه ها رو گذاشتم خنک شد بعد ی قاشق بستنی زدم بعد لایه قبلی که بس ...

بنظرم میتونی بریزی حالا عکس بفرس

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

اره خواهر 

ژله قرمز درست کن خنک ک شد اروم بریز تو جام تا پر بشه

اره خواهر  ژله قرمز درست کن خنک ک شد اروم بریز تو جام تا پر بشه

مرسی گلم از راهنماییت.انشاله که فقط خراب نشه😂

مرسی گلم از راهنماییت.انشاله که فقط خراب نشه😂

نه خراب نمیشه