2777
2789

۲۱ سالمه دانشگاهم آنلاینه کلا همش تو خونه ام سختمه از بابام پول بگیرم یا اینکه ماشینو ازش بگیرم یا بخوام چیزی از مغازه برام بهره ،خیلی خیلی زیاد سختمع شاید هم به خاطر رفتار هاش یا برداشت های اشتباهم از بابام باشه 

نظرتون چیه ،چیکار کنم؟ چون تو شهرستانی سر کار هم نمیتونم برم جایی

One day.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم الان؟ 

چرا سرکار نمیتونی بر برو کار کن 

اگه رانندگی بلدی بگو ماشین بخرن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

سلام عزیزم بابای منم فقط خودش پول میده بهم قبلا کمکش میکردم تو شغلش تو خونه یعنی اونم حقوق میداد ولی خوب زده شدم سختم بود همه اش یه جا بشینم و کار کنم ولی باز چند وقت پیش مامانم گفت میخواد پول بده بگیر گفتم واسه چی کار نمیکنم که گفت وظیفشه باید پول بده بهت منم نیاز ندارم میدم به مامانم 

سختت نباشه، شرعاً و عرفاً و قانوناً تا قبل از ازدواج هزینه‌هات بر عهده‌ی ایشونه ☺️ حتماً هم شما بد برداشت می‌کنی از رفتارهای بابات

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
☹️☹️😞 منم بابام خسیسه، اخرش پولو میده ها ولی دیگه ذوقم کور میشه.نمیدونم مامانم چجور تحمل کرده این ...

من مامانم میگه وظیفشه باید بده ولی واسه من یه ترش رویی هم عذابه

One day.....

من دخترم ۵ سالشه میگم چی‌بخر برام این کار وبکن تازه ماشینشم بر میدارم میگم با ماشین تو راحت ترم اون طفلی هیچی نمیگه خریدام میکنه میگه خودت بخر میگم ن کیفش ب خریدای توه ولی ماشینشا میگیرم  خوشش نمیاد حرفی نمیزنه   میگم بیا جاب جا کنیم ماشینا را 😁😁😁😁میگه پرونشو 

میگم  پول ناچیز هم سختمه ازش بگیرم ،بگم ماشین بخرن؟

آره 

تا نگی که چیزی تغییر نمیکنه 

باید بگی دیگه نمیتونی کاری نکنی بعد توقع داشته باشی اوضاع بهتر بشه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...