2777
2789
عنوان

یه شب واسه بار اخر...

200 بازدید | 7 پست

تموم ویسا و عکسا و چتاشو واسه بار آخر میخونی 

جوری ویساشو گوش میدی که بره بشینه ب جونت

بعدم همشونو با دستای خودت پاک میکنی چون این رسم زندگیه تو بابد کنار بیای .... جز یه عکس که هیچجوره نمیتونی پاکش کنی چون 

که تو اون قد همه دنیا  خوشحال بودی کنارشی کنارته 

کاش زمان تو همون عکس واست متوقف میشد 

دست به دامن خدا میشی که همونجور که خودشو ازت گرفت یادشم بگیره ...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
اما یادش نمیره 💔

کمرنگ شه حداقل 💔

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ار آرزوهای محال تنها تورا خواستم..آرزوی محال و محال و محال...

محال ...

محال ...

دلم براش تنگ شده دقیقا ۲سال و۱۰ماهه جدا شدیم💔

میدونی میگن خب حتما قسمته اینطور مواقعه ولی به نظز همین قسمتو خود خدا مینویسه یعنی دست اونه اگه اون بخواد غیر ممکن غیر ممکنه ولی اگه بخواد...

دلم براش تنگ شده دقیقا ۲سال و۱۰ماهه جدا شدیم💔 میدونی میگن خب حتما قسمته اینطور مواقعه ولی به نظز ه ...

اره عزیزم این که نشده بخاطر اینه که خدا نخواسته 

اوایل زیاد ازش گله میکردم اما بعدش گفتم یک درصد فک کن به صلاحت نبوده و خدا از یه دام بزرگ نجاتت داده 

نمیدونم در هر صورت خیلی سخته 💔

گفتم خدایا تو که خودشو ازم گرفتی یادشم بگیر ...