2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفم اینه یه رشته بخونم برم سرکار

به‌نظرم دنبال علاقه‌ت برو، بشین شرح رشته‌ها رو بخون ببین کدومش نظرت رو بیشتر جلب میکنه (گرچه باز با خوندنش زمین تا آسمون فرقه). نه بخاطر حرف‌های شعاری‌ها، چون الان شرایط بازار کار در کل خیلی جالب نیست متاسفانه. ولی آدم چیزی رو که بهش علاقه داره، بیشتر دوست داره بره دنبالش و کنکاش کنه توش و آپدیت باشه، همین هم فرصت‌های بیشتری در اختیار آدم میذاره برای کار.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اره میخام کنکور تجربی بدم رشته انسانی

خوب اولا اینو حواست باشع دانشگاه تهران رتبه های خیلی پایین میخواد برای پذیرش/ دوم باید ببینی به چی علاقه داری/ سوم‌بازار کارش هست شاید مثلا شما به رشته ای علاقه داشته باشی که بازار کاری نداشته باشه این نکته مهمی است/ تو رشته های تجربی پزشکی و دندانپزشکی خوب مطرح هستند اما پرستاری هم خیلی خوبه تو کشورهای دیگه هم پذیرش خوبی دارن (علوم ازمایشگاهی هم خوبه ) / به نظر من پیش یک مشاور تحصیلی خوب برو اونها یک مطالبی دارن که میتونه کمک حالت باشه شاید لازم باشع یه برنانه بلند مدت هم داشته باشی سطح تحصیلیت باید واقع بین باشی رتبه های پایین و رشته های خوب در دانشگاه های مطرح مثل تهران بهشتی  تلاش بیشتری رو لازم دارع / 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خیلی دوس دارم توی تهران قبول بشم رشته خوب از تجربی 

خوب عیبی نداره راه بسته نیست باز است فقط باید برنامه ریزی کنی من برادرم پارسال علوم پزشکی قبول شد نرفت حالا گفت میخونم‌ امسال پزشکی رو باید قبولدبشم میتونی الان اماده ای برای کنکور چون رشتت انسانی بوده⚘⚘ 

چ‌برنامه ای بنظرت چیکارا کنم ک‌بتونم رتبه تهران بیارم 

اول برو پیش یک مشاور تحصیلی تا هم با رشته ها اشنات کنه و هم تو برنامه ریزی چون باید شرایط تحصیلیتو ببینه تا بتونه کمکت کنه / اما برای پذیرش دانشگاهای دولتی باید مثلا اگر امسال امادگیشو نداری خیلی خوب بشینی بخونی زمان بزاری اونها قشنگ راهشو بهت میگن⚘⚘

مرسی فدات❤️

😊اگر گفتم بری سمت یک مشاور تحصیلی به خاطر اینه که تمام جوانب رو برات توضیح بده تا قشنگ برای ایندت برنامه ریزی کنی ⚘⚘