2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرسش کجاست؟ بعد چقدر هست هزینه اش؟

چهارراه دامایی ، بزن تو اینستا یا گوگل شماره هاشون هست. بپرس من پارسال رفتم ساق پامو راحت شدم ، کاش پرمو بودم همه بدنمو میرفتم 😕 

امسال هم بکینی فقط یه جلسه تونستم برم چون بعدش رفتم تهران همون یه جلسه معجزه کرده که میخوام ادامه بدم این هفته اینم کامل دوره اشو برم تموم بشه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من در واقع میخواستم برم پایدار شوهرم میخواد اونجا مو بکاره منم گفتم برم برا لیزر اما نمی‌دونم کار لی ...

به سیما خیلی دستگاهاش به روزه تو اینستاش برو من که خیلی راضی بودم عزیزم 

صلوات به نيت تعجيل در فرج آقا امام زمان عج الله 

خانمها من هم لیزر شات رفتم هم پایدار کلینیک پادرا و ...کلی مرکز دیگ همشون تا ۴ جلسه رفتم ولی متاسفانه نتبجه نگرفتم

اما الان ۵ماهه دارم میرم یه مرکز واقعا عاالیه بهتون پیشنهاد میکنم برید اسم مرکزش ماهلین شات هست دستگاهش ن درد داره ن سوزش جلسه اولم موهای بدنتون میریزه تازه مراکز دیگ میگن جلسه سوم موهات بیرون بیاد عادی اینجا دیگ از جلسه اول ک ریزش داشتی دیگ اصلا رویش نداری از ماه اول از ژیلت رااحت میشین اینم شماره مرکزشون09330394061