2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیایی

59 بازدید | 15 پست

پسرم از خواب بیدار شده هم گفت گپشم درد میکنه هم میخاروند گوششو من برا انفلانزاش اموکسی کلاو میدادم اون تاثیری نداره روی گوش دردش که تسکین بده معمولا چی میدن ب بچه ها برا همین مشکلب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا دکتر میرن 

معمولا بله ولی این وقت شب حتما برام سوال شد دیگه که من اموکسی میدم تاثیری برا گوش هم داره یا اگر دکتر برم دارو دیگه ای قراره بده یا اینکه اصلا از چیز دیگه ایه اگر اموکسی برا این مشکل جوابه

دود اسفند وکندر بده ب گوشش

روغن زیتون و کنجد بزن پشت گوشش

حوله گرم بزارروش

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

عزیزم  چند شب پیش پسر منم بیدار شد کلی گریه کرد بخاطر گوش دردش

از یکی شنیده بودم  دود سیگارو بدی تو گوش بچه دردش قطع میشع من شوهرم سیگاریه بهش گفتم اونم همینکارک کرد تا یه ربع بعدش خوب شد پسرم گرفت خوابید   

ازین چیزا فعلا فقط اولیو حوله گرمو دارم

انجام بده ان شاء الله که زود خوب میشه 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

نمیدونم چرا بعضی خانما میان انگار دعوا دارن سوال میپرسی با دعوا و تیکه  جواب ادمو میدن هیچکس به اندازه یه مادر به فکربچه خودش نیست هیچ مادری بد بچشو نمیخاد  

کسی اگر جوابی نداره پیام نده هیچ حرف نزنه نمیشه؟!

بردی حموم شاید اب رفته توش  یکم روغن زیتون بمال دورش با حوله گرمش کن

قبل حمام همیشه وازلین میمالم ب گوشش ولی جدیدا نبردم چند روز پیش بود نمیدونم دیگه خسته شدم انقد مراقبت کن اخرش یچیش میشع باز مریضی که عین کنه چسبیده بهش ولش نمبکنه

عزیزم  چند شب پیش پسر منم بیدار شد کلی گریه کرد بخاطر گوش دردش از یکی شنیده بودم  دود سیگ ...

والا کیی اطرافم نیست سیگاری باشه حالا موندم چکار کنم😔احتمالا عفونتی چیزی باسه گوش درد منشا دارهفقط سوالم اینه معمولا دکترا برا درد گوش چی تجویز میکنن