2777
2789
عنوان

خواستگاری

269 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

برای جلسه خواستگاری رسمی( جلسه آشنایی نیست و چند جلسه صحبت کردیم) چه پذیرایی خوبه؟

نکته ای اگه دارید بگید خیلی لطف میکنید بهم

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

به صرف شام ؟یا چای و میوه؟در کل به صرف هرچیزی که بود در حد توانتون باشه ن بیشتر ک فردا روزی توانشو نداشتین بحث از توش دربیاد 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم کیک درست کنم ولی گفتم پر رو میشه فقط میوه  و شربت و چای

شربت برا الان سرد نیست؟

با پروو شدنشون موافقم😂

به صرف شام ؟یا چای و میوه؟در کل به صرف هرچیزی که بود در حد توانتون باشه ن بیشتر ک فردا روزی توانشو ن ...

نه غروب میان و شام نیست

بله در حد توان موافقم، فقط از لحاظ با سلیقه بودن و دیتل کار راهنمایی میخوام

شربت برا الان سرد نیست؟ با پروو شدنشون موافقم😂

الان نبود آخه هوا یکم گرم تر بود...همون میوه و چای کافیه ...ما کلا رسم نداریم به خواستگار شام بدیم دیگه اولین غذایی که خانواده عروس میدن روز مراسم عقده

الان نبود آخه هوا یکم گرم تر بود...همون میوه و چای کافیه ...ما کلا رسم نداریم به خواستگار شام بدیم د ...

ماهم همینجور

حتما سینی خوشگل از این سیلور در دسترس بذار لازم نباشه بگردید لیوانایی که میخوای جلوی مهمون بذاری چک کن لک نباشن لیوان خیلی بزرگ نذار دستشویی شون میگیره روشون نمیشه برن دستشویی اول توی سینی جدا گونه چای رو بگیر بعد بذار شون توی سینی اصلی 

میوه ها رو قبل از اومدن اونا بشور خشک کن بچین توی میوه خوری بزار روی اپن بشقاب و چاقو هم به اندازه شش نفر آماده کن

حتما میز پذیرایی رو تمیز کن چون بیشتر چشمشون به اون میخوره ...شیرینی ندادین هم بهتره به نظرمن چون زمانی که همه چی اوکی شد میگن شیرینی بخوریم