2777
2789
عنوان

مشکل دخترم

909 بازدید | 15 پست

سلام خانما،من دخترم هفده سالشه الان 440 روز هست که پریوده دکتربردمش سونو وآزمایش نوشت کیست داره داروهم براش نوشت قرص سیپرو ترون گفت تا چهل وهشت ساعت هر دوازده ساعت دوتا بخوره بعد از اون روزی یکی،مفنامیک هم داد،زینک وفیفول ومتفورمین و ویتامین ای و ویتامین دی هم براش نوشت فقط دوروز خونریزیش بند اومد اما الان همچنان خونریزی داره کسی تجربه داشته منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا منظورتون ۴۰ روز نبوده؟

اشتباه تایپی بود 44 روز

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خانما 44 روز نمیدونم چرا اشتباه تایپ کردم

کم خون شدید هست شاید

نه خدارو شکر آزمایش داد کم خون نبود

۴۴۰روزه پریوده یعنی یکسال وخورده ای؟

اشتباه تایپ کردم 44 روز