2777
2789
عنوان

خانومابیایید کی تونسته با روغن خراطین سایز .....

| مشاهده متن کامل بحث + 67718 بازدید | 189 پست
هروقت از حموم درمیومدم استفاده میکردم و ماساژ میدادم تا جذب بشه،بابام از داروخونه اورد برام عزیزم قی ...

ازش عکسسس بگیررررر

از قوطی منظورمه😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت پیدا میشه ؟ چند ماه زدی  ؟ روزی چند بار ؟توروخدا بگو تو همه مهمونی ها تیکه میشنوم از فامیل ...

اره عزیزم از داروخونه بگیری معتبر تره،فک کنم دو ماه سه ماه زدم عاااالی بود،اونی ک من استفاده کردم استوانه ای کمر باریک بود 

ایشالا خیلی زود جواب میگیری،ماساژ یادت نره ویتامینEهم بخور

آها:/
والا بخدا خیاط میخواد اندازمو بگیره میگه همه جات لاغره ولی خوب باسن داریا😹🤦🏻‍♀️ اول مطمئن شو که ...

منم مطعنم اصله ۶۰۰ خریدمش بابا غلط کرده اصل نباااشه😂

عکسشو اگه امکانش هست میفرسی

والا بخدا خیاط میخواد اندازمو بگیره میگه همه جات لاغره ولی خوب باسن داریا😹🤦🏻‍♀️ اول مطمئن شو که ...

اعطاری گف بعد ماساژ مشمبا بکش ک قشنگ جذب بشه ولی گوگل زده کمپرس سرد بذارین تو میذاشتی یانه 

اره عزیزم از داروخونه بگیری معتبر تره،فک کنم دو ماه سه ماه زدم عاااالی بود،اونی ک من استفاده کردم اس ...

مرسی عزیزم عکسشو داری بفرستی

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐
اعطاری گف بعد ماساژ مشمبا بکش ک قشنگ جذب بشه ولی گوگل زده کمپرس سرد بذارین تو میذاشتی یانه 

اره باید بعدکمپرس سرد بذاری بخاطر اینک خیلی گرمه وجوش میزنی دوستم بمن گف اول بشورش بعد خشک کن ک استفاده کن و کمپرس سرد بذار