اخلاق نداره ، کلا مثل آب خوردن دروغ میگه، از نظر خونوادگی و همه چی انگشت کوچیکمم نیستن. واقعا نمیدونم چرا چنین غلطی کردم. اصلا پشتم نیست مثل بچه لج میکنه ولی اندازه خر پیر سن داره اه. نمیدونم چکار کنم
بلاخره روز اول یه ویژگی های خوبی توش دیدی که بهش بله دادی. الان چون ازش دلخوری فقط بدی هاش میاد جلو چشمات.
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
3سال نیمه تو عقدیم پولداره بفکر نیس بریم سرخونمون. وقتی قهر میکنه باید فقط بمیری ک اشتی کنه خیلیی بداخلاقه و یهونه گیره و شدیدا حساسه شدیدا ها. ینی ب صدای نفس کشیدنم حساسه تا سرفه کردنم اصلا نگم برات
من نمیگم طلاق چون اینجا هرکی میگه زندگیم اله و بعله زود میگن طلاق ولی ب نظرم برا مشکلتون ی راه حل خوب پیدا کن سعی کن براش هرروز بیشتراز دیروز محبت کنی دلبری کنی ببین اگه محبت کنی اخلاقش عوض میشه یا ن اگه نشد باهمبرین مشاور ولی اصلا بچه دار نشو تا زمانی ک خوب نشده دیدی هیچی جواب نمیده در درجه اخر طلاق راه حلتع
فهم و منطقش صفره.جدیدا فهمیدم با خونواده خودشم قهره.الانم رفته تو اتاق مث بچه 🙄
ببین عزیزم پس اون ی مشکلی داره شاید محل کارش شاید با دوستاش یا خانوادش چیزیش شده ک با شما و خانواده درگیره الان بهترین موقعیته بشی اروماروم باهاش حرف بزن الان اون مث بچه هستش باهاش بحرف ببین مشکلش چیه چرا عصبیه
بخدا الان جوری شده مردا واقعا تو فشار هستن ولی رو نمیکنن نمیخان غرورشون بشکنه واس همین میان واس ما زنا حرصشونو خالی میکنن جنی بودنشون واس ماس🤭