2777
2789
عنوان

ان تی بالا😭😭😭😭کسایی که تجربه دارن کمکم کنن دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5168 بازدید | 117 پست
گریه نکن عزیزم.بچه ت سالمه خیالت راحت.این گریه ها خیلی برا بچه بده .من انقد گریه کردم نتیجه  ش ...

درست میگی عزیزم.

دست خودم‌نیست.الهی خدا کمکت کنه.بچتم بهتر بشه عزیزم.

ممنونم که واسم دلسوزوندی وراهنماییم کردی.خدا به دلت نگاه کنه و خیر وخوشی به زندگیت سرازیر کنه.

درست میگی عزیزم. دست خودم‌نیست.الهی خدا کمکت کنه.بچتم بهتر بشه عزیزم. ممنونم که واسم دلسوزوندی ورا ...

الهی آمین‌.ممنون ک انقد مهربونی.میفهمم شرایط سختیه،چون خودمم گذروندم بهت میگم ک آروم باش.دلتو قرص کن چهارگوشه دلتو بده ب خدا ،معجزه میکنه برات

همین الان پاشو دو رکعت نماز بخون بگو خدا فقط ب عشق خودت میخونم.انقدررر آروم میشی.التماس دعا

الهی ک بحق خانم فاطمه زهرا بچه ت رو با سلامت بدنیا بیاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی آمین‌.ممنون ک انقد مهربونی.میفهمم شرایط سختیه،چون خودمم گذروندم بهت میگم ک آروم باش.دلتو قرص کن ...

چشم عزیزم.

توکلم فقط به خواست وفرمان خداست

ممنون که با حرفات بهم ارامش دادی.

فدلی محبتت عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه.الهی شمام غم نبینین.خدا حفظتون کنه.

چشم عزیزم. توکلم فقط به خواست وفرمان خداست ممنون که با حرفات بهم ارامش دادی. فدلی محبتت عزیزدلم خ ...

مراقب خودت و نی نی قشنگمون باش.جواب امینوسنتز سلامتی بچه ت اومد حتما ب منم بگو  .در پناه حق

تاپیک همه چیز درباره امینوسنتز رو بخونین خیلی ها سالم بودن من خودمم انتیم ۳/۴فعلا تو برزخم تا ببینم ...

درکت میکنم گلم‌انقددددر تاپیک ومطلب خوندم که نمیدونی.ولی تازه بیشتر استرس میگیرم.

ازشما بازم بهتر ازمنه.خدا خودش کمکمون کنه.

نترس . ایشالا که خیره. مادرشوهر منم شوهرمو ۴۰ سالگی به دنیا اورد. تو کنکور رتبه ش ۳ رقمی بود بدون کل ...

ممنونم که انقدر مهربونی.ان شاء‌الله بچه منم سالمه.

عزیزم سنت اصلا بالا نیست. من ۱۹ روز پیش توی ۳۸ سالگی زایمان کردم. یه دختر سالم. ۳۶ سالم که بود باردار شدم والا ان تی هم ۲.۳ بود و بد نبود ولی بچه سندرم داشت و هفته ۱۹ سقط کردم. خیلی مهمه که دقیقا چه زمانی ان تی بدی. یا اصلا سونوگراف ماهر باشه. توکلت به خدا باشه. ولی از سنت اصلا نترس. من اون موقع همش گریه میکردم که من مقصرم، پیرم! سنم زیاده! تخمک‌های خرابی داشتم که بچه مشکل دار شده. با هزار استرس دوباره باردار شدم. اینبار ولی همه چیز خوب بود. هیچ نترس! در دنیا همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه

عزیزم سنت اصلا بالا نیست. من ۱۹ روز پیش توی ۳۸ سالگی زایمان کردم. یه دختر سالم. ۳۶ سالم که بود باردا ...

سلام گلم

ممنونم که وقت‌گذاشتی و نوشتی واسم.مبارک باشه چشمت روشن عزیزم.

درسته ولی من ۷ماه پیشم سقط داشتم دیکه بدنم کشش نداره.

خدا کمکم کنه.عددش خیلی بالاست.۴

توی ۱۱هفته و۴روز رفتم.سونوی معروفی ام رفتم خیرسرم.

سلام گلم ممنونم که وقت‌گذاشتی و نوشتی واسم.مبارک باشه چشمت روشن عزیزم. درسته ولی من ۷ماه پیشم سقط ...

ببین منم وقتی ۳۳ سالم بود یه سقط هفته ۱۲ داشتم که قلب بچه خیلی دیر تشکیل شد بعدشم هفته ۱۲ از تپش ایستاد. کلا قلبش دو هفته زد. بعدشم سقط ۱۹ هفتم ۳ سال بعدش پیش اومد. همش گریه میکردم. میگفتم ایراد از منه. چرا باید دوبار این اتفاق برای من بیفته. تازه سقط اولم از شوهر اولم بود. سقط دومم از شوهر دومم. میگفتم اینا که دوتا مرد مختلف بودند پس ایراد از منه. اینطور نبود. گاهی آدم بد شانسی میاره. 

ببین ممکنه ان تی بالا از نقص ژنتیکی باشه، ممکنه از نقص قلب یا کلیه باشه یا ممکنه واقعا اصلا هیچی نباشه و فقط بچه بد قرار گرفته و خوب سونو نشده. به هر حال تا قبل از هفته ۱۵ نمیشه آمنیو کرد. منم این راه رو رفتم میدونم چه آتیشی میسوزه الان توی وجودت. چاره ای جز صبر نیست. البته میتونی بری از پرز جفت نمونه بگیری. در اون صورت زود جواب سوالت که آیا جنین سالم هست یا نه رو میگیری.  نمونه گیری از جفت رو حتی الان هم که هفته ات پایینه میتونی انجام بدی ولی اگر خدای نکرده چیزی باشه پزشکی قانونی فقط با جواب آمنیو مجوز میده‌

من اگر جای تو بودم ولی میرفتم از جفت نمونه میگرفتم. من آدم صبوری نیستم و نمیتونم با تردید ادامه بدم. الان بدونی بچه سالمه یا نه خیلی بهتر از اینه که یه ماه دیگه صبر کنی. اون طوری آدم هر دقیقه میمیره و زنده میشه

در ضمن اسمت کاربری خیلی قشنگی داری.

هم اسم دختر کوچولوی من هستی. ما اسمش رو گذاشتیم مانلی به خاطر معنی قشنگی که داره. برایم بمان! این اسم رو روش گذاشتیم قبل از اینکه مطمئن باشیم دختره. به این امید که این یکی برامون بمونه.