از دوستای عزیزی که اینجا همراهم بودن وبهم قوت قلب دادن تشکر میکنم وجواب امینیو رو هم برای اونها وهم کسایی که ممکنه خدای نکرده این مشکل رو داشته باشن ومیان سرچ میکنن مینویسم.
من با ان تی ۴و۲دهم بدون انجام ازمایش غربالگری گزینه امینو سنتز شدم.
یکماه جهنمی صبر کردم تا ۱۵هفته ام شد و
صبح اول رفتم ازمایشگاه ژنتیک تشکیل پرونده دادم(گفتم اینجوری بعدا که خواستم نمونه رو ببرم سریعتر میشه ومعطل نمیشم)
بعد ازمایشگاه یه برگه معرفی داد و من رفتم پیش متخصص؛اونجام دیگه رضایت نامه دادیم و چون نوبت از قبل و برگه ازمایشگاه داشتم و نفرقبل من داشت با شوهرش چیزی میخورد که فشارش نیوفته من زودتر وبه عنوان نفر اول رفتم.
دفعه قبل امینیوها رو اخر کار میدید ولی اینبار به لطف خدا اول امینیو رو ویزیت میکرد.
رفتم و خوابیدم و اول سونو کرد خدا روشکر قلبش میزد گفت ورمشم خوابیده خداروشکر(دقیق نمیدونم منظورش چی بود) با سونو موقعیت جنین رو بررسی کرد و
دیگه من نگاه نکردم یه امپول که سوزنش بزرگ بود و سرش یه چیزی مثل لوله سرم بود دقیقا کنار نافم زد واسه من دردش زیاد بود(غیرتحمل اصلا نبود ولی بدون دردم نبود)
تا سه تا امپول بزرگ ویه کوچک پر کرد(اون لحظه به نطرم خیلی طول کشید وهمش میگفتم کاش درش بیاره)
بعد گفت نفس عمیق بکش و سوزن رو در اورد وراحت شدم.دیگه یکم روشو نگه داشتم و یه چسب زد وپاشدم اومدم.اولش درست نمیتونستم راه برم و جاشم درد میکرد ولی کم کم بهترشد.۳روز استراحت نسبتا مطلق(خیلی مطلق نبود)تا یه هفته کار سنگین نکردم.
دیگه نمونه ها روبردیم ازمایشگاه وگفتن ۱۰تا ۱۴روز دیگه جوابش میاد.
دیگه روز۱۲ام زنگ زدن و گفتن ازمایشها مشکلی نداشته خداروشکر 🎉🎉🎉🎉 و ۲روز دیگه بریم جواب کتبی رو بگیریم.
به همراه اکوی قلب جنین وسونوی انومالی ببرم به دکترم نشون بدم.
دعا کنید بعد اون همه استرس اینها هم خوب باشه ومن بتونم یه شب راحت بخوابم.