2777
2789

من هدفم بزرگه ب زمان الان زیادی بزرگه ۶ ماه مونده ب کنکور با پایه ضعیف پزشکی تهران میخام ولی پزشکی میشه قبول شد ولی تهران نه بهتر نیست بمونم برا سال بعد یعنی از الان بخونم برا سال دیگ؟ پزشکی تهران همیشه ارزوم بوده چون زمانم کمه حس میکنم نمیشه! از نظر هوشی خوبم امکاناتم همه چی دارم ولی باز حس میکنم نمیشه! خودمو باور ندارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همین که میگی سال بعد خراب میکنه همه چیو تو تلاشتو بکن قبول میشی نشدی سال بعد بده چرا از الان میخواس خراب کنی تایمتو ا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

هیچوقت خودتو دست کم نگیر

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

به نظرم اگه نگه داری برای سال بعد چون مدت نسبتا زیادی مونده همش پشت گوش میندازی و مرتب نمی‌خونی به هوای این که حالا وقت داری 

تو سعیت رو برای امسال بکنی هم ضرر نکردی که

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

اول اینکه الان بخون و تمام سعیتو بکن که قبول بشی تا سال دیگه اووووووه معلوم نیست کی مرده ست کی زنده

دوم اینکه وقتی میگی برام مهمه حتما تهران قبول بشم بنظر من شاید این حس الانته وگرنه چند سال دیگه میبینی چقدر این مسئله بی اهمیته