بچه ها به نظرتون کی و تو چ سنی آدم متوجه میشه که آمادگی وارد شدن به ی رابطه عاطفی رو داره ؟ من خودم از این رابطه های موقت دوست ندارم دلم میخواد اگه قراره ی روزی با یکی باشم رابطم جدی باشه ولی خب واقعا میترسم که شکست بخورم ☹️ ، جوری که دوست دارم رل بزنما ولی از طرف دیگه هر کی پیشنهاد میده رد میکنم یا خیلی سنگین رفتار میکنم که طرف منصرف میشه ، میترسم همین جوری بمونم ☹️ چیکار کنم به نظرتون ، اصلا چطوری باید آدم درست رو پیدا کرد ؟
من 27 سالمه هنوز امادگیشو پیدا نکردم ،،،بنظر خودم چون حس میکنم ادم مناسب خودمو پیدا نکردم امادگیشو ندارم
ادم مناسبتو پیدا کنی امادگیتم میاد
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی دو جلسه صحبت کنین بعد بگو خانوادش بیان و بعد آشنایی رو چندین ماه ادامه بدین
میترسم از این که خانواده بدونن چون خانواده خودم که خیلی تاکید دارن که باید تمرکزم رو درس و آیندم باشه، به خاطر همین ترجیح میدم اگه ی روز با کسی آشنا شدم بهشون نگم
من 28 سالمه و تجربه هم داشتم و خانواده هم سختگیر نیست اما منم از آشنایی میترسم والا درست نیست با هرک ...
اره درسته ، منم خانوادم سخت گیر نیستن ولی تو این زمینه همش میگن سعی کن تمرکز اصلیت رو درست باشه ، منم میترسم که وارد رابطه باشم و تهش به حرفشون برسم و بفهمم که اشتباه کردم 🤦