2777
2789
عنوان

ترس از وارد شدن به ی رابطه عاطفی

437 بازدید | 12 پست

بچه ها به نظرتون کی و تو چ سنی آدم متوجه میشه که آمادگی وارد شدن به ی رابطه عاطفی رو داره ؟ من خودم از این رابطه های موقت دوست ندارم دلم میخواد اگه قراره ی روزی با یکی باشم رابطم جدی باشه ولی خب واقعا میترسم که شکست بخورم ☹️ ، جوری که دوست دارم رل بزنما ولی از طرف دیگه هر کی پیشنهاد میده رد میکنم یا خیلی سنگین رفتار میکنم که طرف منصرف میشه ، میترسم همین جوری بمونم ☹️ چیکار کنم به نظرتون ، اصلا چطوری باید آدم درست رو پیدا کرد ؟

من 27 سالمه هنوز امادگیشو پیدا نکردم ،،،بنظر خودم چون حس میکنم ادم مناسب خودمو پیدا نکردم امادگیشو ندارم 

ادم مناسبتو پیدا کنی امادگیتم میاد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طوری م بیشتر ترس دارم از خانواده 

اره منم میترسم ، چون می‌دونم اگه آدم درستی نباشه پشتکوه خالی میکنن و میگن خودت کردی دیگه ، از این حس تنهاییش متنفرم 

به خاطر همین میترسم بیشتر تنها تر شم☹️

اره منم میترسم ، چون می‌دونم اگه آدم درستی نباشه پشتکوه خالی میکنن و میگن خودت کردی دیگه ، از این حس ...

میدونی چرا؟ چون تاحالا وارد رابطه نشدیم اگه یکی دو بار بیوفتی جلو عادی میشه برات ولی ما جنبه شم نداریم زودی دل می‌بندیم 

یکی دو جلسه صحبت کنین بعد بگو خانوادش بیان و بعد آشنایی رو چندین ماه ادامه بدین

میترسم از این که خانواده بدونن چون خانواده خودم که خیلی تاکید دارن که باید تمرکزم رو درس و آیندم باشه، به خاطر همین ترجیح میدم اگه ی روز با کسی آشنا شدم بهشون نگم 

میدونی چرا؟ چون تاحالا وارد رابطه نشدیم اگه یکی دو بار بیوفتی جلو عادی میشه برات ولی ما جنبه شم ندار ...

وای دقیقا یکی از دوستامم همین رو بهم گفت ، آخه مگه میشه آدم وابسته طرف نشه ؟ خب اگه نمی‌خوای وابسته شی چرا رل میزنی دوست معمولی بمون 🤦

من 27 سالمه هنوز امادگیشو پیدا نکردم ،،،بنظر خودم چون حس میکنم ادم مناسب خودمو پیدا نکردم امادگیشو ن ...

همین دقیقا ، منم همش حس میکنم آمادگی و شرایطش رو ندارم نمی‌دونم پس کی قراره ب این آمادگی برسم

میترسم از این که خانواده بدونن چون خانواده خودم که خیلی تاکید دارن که باید تمرکزم رو درس و آیندم باش ...

چندسالته؟ بالاخره الان ازدواج سنتی خیلی کم شده 

بعدشم این روش که من گفتم فرقی با سنتی نداره 

میگی فلان پسره اومده جلو گفته میخوام بیام خواستگاری منم شماره دادم و نیازی نیست بگی یکی دو جلسه باهاش حرف زدی

چندسالته؟ بالاخره الان ازدواج سنتی خیلی کم شده  بعدشم این روش که من گفتم فرقی با سنتی نداره&nb ...

۲۱سالمه ، اره خودمم دوست ندارم سنتی ازدواج کنم ولی واقعا ی ترس خاصی نسبت به آشنا شدن دارم 

من 28 سالمه و تجربه هم داشتم و خانواده هم سختگیر نیست اما منم از آشنایی میترسم والا درست نیست با هرک ...

اره درسته ، منم خانوادم سخت گیر نیستن ولی تو این زمینه همش میگن سعی کن تمرکز اصلیت رو درست باشه ، منم میترسم که وارد رابطه باشم و تهش به حرفشون برسم و بفهمم که اشتباه کردم 🤦