2777
2789
عنوان

اگر بگن فقط ۶ ماه دیگه زنده ای

218 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان 

انشالله خدا به همتون سلامتی بده .التماس دعا دارم از همه شما 🙏

مریض لا علاج دارم . سرطان پیشرفته داره . طبق نظر دکتر جراحی دیگه کارساز نیست و از وقتش گذشته . در حال حاضر شیمی درمانی انجام میشه و اگر این هم نتیجه نده ،چاره ای جز پرتو درمانی نیست و نهایتا تا ۶ ماه دیگه زنده است . 

التماس دعا از همه شماها دارم . ایشون خودشون جلوی ما روحیه اش خوبه ولی من می دونم که در تنهایی خودش گریه میکنه . روز اولی که بیمارستان بستری شد ، وقتی که رفتیم داروهاشو بگیریم خودش تو اتاق تنها بود و گریه کرده بود .

وقتی وارد اتاق شدم اشک هاش از گوشه چشمش دیدم . 

از همه شما عزیزان التماس دعا دارم . 

امیدوارم خدا به همه شما و عزیزانتون سلامتی بده 🙏🤲

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتاجیم به دعا ،انشالله که به حق همین ایام فاطمیه خداوندبه بیمارتون شفای عاجل عنایت کنه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

یه دستور العمل یکی از بزرگان شهرمون برای درمان بیماری ها دادن خیلی ها نتیجه گرفتن مثلا طرف نیاز به شیمی درمانی داشته این دستور العمل رو انجام داده شیمی درمانی کنسل شده یا یه نفر از طبقه چهارم افتاده بود پایین دکترا قطع امید کرده بودن راه بتونه بره ولی بعد از این دستورالعمل میگن معجزه شده راه افتاده

البته انجامش یکم حوصله میخواد میگم اگه دوست داشتین انجامش بدین

اول یه مقدار آب برمیداری به اندازه مصرف یک هفته مثلا یکی دوتا دبه بزرگ میشه بعد به این آب 70 مرتبه سوره حمد 70 مرتبه سوره قل هو الله احد 70مرتبه سوره ناس 70 مرتبه سوره فلق 70 مرتبه سوره کافرون 70 مرتبه سوره قدر 70 مرتبه آیت الکرسی 70 مرتبه صلوات 70 مرتبه ذکر استغفار میخونی بعد یه مقدار کم تربت کربلا می‌ریزی داخل این آب    از این به بعد تا یک هفته فقط از این آب استفاده کنین اعم از آب خوردن چای درست کردن شربت درست کردن برنج و خورش و یا هرچیزی دیگه ای فقط از این آب توی این یه هفته استفاده می کنین انشاءالله که خوب میشن اگه دیدین بهتر شدن ولی کامل نشد یه هفته دیگه دوباره ادامه بدین