2777
2789
عنوان

با همچین دختری چجور رفتار کنم

157 بازدید | 9 پست

از اول که دنیا اومد هیییییی گریه تا الان که ۱۰سالشه بهش میگی بالا چشمت ابروعه میزنه زیر گریه.همیشه پر توقع شلخته بی نظم با همه سر ناسازگاری داره 

تا بالا سرش نباشم یه موهاشم شونه نمیزنه ..از همه روش ها استفاده کردم محبت نصیحت 

کلاسهای خوب نوشتمش زبان وموسیقی..فقط اینو بلد بود که بره و بیاد وظیفه خودش نمیدونس که تمرین باید بکنه..نوشتمش والیبال همش غر میزنه من چرا یاد نمیگیرم..فقط فکر خوردن و پز دادن و برنامه کودک هست..

لوسش کردین اگه یه مدت بهش بها ندین میفهمه همیشه حرف اون نیست و با گریه نمیتونه کار و پیش ببره

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوسش کردین اگه یه مدت بهش بها ندین میفهمه همیشه حرف اون نیست و با گریه نمیتونه کار و پیش ببره

تا الان یاد ندارم بابت گریه بهش باج داده باشم ..امروز مثلا رفتم براش لباس خریدم پوشیده نه یه تشکری ...لباس انداخته گوشه اتاق

نمی‌دونم ولی خیلی تهاجمی راجع بهش میگی دشمن که نیست. این حست بخوای نخوای بهش منتقل میشه.و عواقب خوبی ...

بخدا نمیدونی چه عذابی بهم میده..باید یکم درک کنه دیگه بچه نیس...اینارو که بخودش نمی گم

بخدا نمیدونی چه عذابی بهم میده..باید یکم درک کنه دیگه بچه نیس...اینارو که بخودش نمی گم

باشه حست بهش منتقل میشه،بعد در ازاش میخواد لجبازی کنه.رفیقش باش ازش مشورت بگیر تو کارات.بذار بفهمه باهات یکیه