2777
2789
عنوان

عشق یعنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 52 پست
خداروشکر عزیزم زندگی خیلی بی رحم گاهی همچنان ضریه ایی بهت میزنه که خودتم نمیفهمی چی شد و کی بود  ...

اره حکمت خداست میدونم...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد عشق دردی بی انتهاست قلب شکستم نشانی از این ادعاست از تو نشانی نیست مدتهاست این سرنوشت عاید یک ...

درد بی انتهاست ...

خیلی قشنگ بود

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
الهی هیچوقت سرت نیاد تا بفهمی میشه کنارت نباشه توام فراموشش کردی ولی دم بزنگاه یه بغصی گلوگیرت میشه

تازه یه هفته بود دوست شدیم...

عاشقش بودم دوسش داشتم چهار روز  بعد زنگید گفت دیگه مزاحمم نشو دارم ازدواج میکنم دوسش دارم اصلا طولانی نبود بیرون هم نرفتیم اما انقدر بهم حرفای خوب و عاشقانه زده بود که انگار شده بود کل زندگیم منم دیگه بهش زنگ نزدم چون دیدم تو اینستا پیام داده مزاحم نشید لطفا و ببخشید منم مزاحم شدم خیلی گریه کردم خیلی خیلی خیلی انگار دنیا رو سرم آوار شد الان یه هفته میگذره آروم شدم تو اینستا هم آنفالو و ریموش کردم خلاصه که تموم شد😭😢 

بعد یه مدت حتی اسمشم یادت نمیاد بسپار به زمان 

ایشالا کی میشه برسه اون روز ...

تازه یه هفته بود دوست شدیم... عاشقش بودم دوسش داشتم چهار روز  بعد زنگید گفت دیگه مزاحمم نشو دا ...

الهی عزیز دلم ...

خداروشکر که زیاد درگیر نبودی 

ایشالا یکی بیاد که قدر خوبیاتو بددنه 

قربونت برم من تو کی کات کردی؟ 

من از نوجونیم عاشقش بودم ولی پنهونیو توی قلبم ،تا وقتی ۲۱ سالم بود با هم ددست شدیم،خیلی با هم خوب بودیم هیچ مشکلی نداشتیم ،همه چی سرجاش بود همه چی داشت خوب پیش میرفت ،تا اینکه یهویی باباش مریض شد و در عرض ۸ ماه زمینگیر شد د بعدشم فوت کرد ،خیلی واسشون سنگین بود ،چون یهویی بود ،زندگیشون ریخت بهم هر چی داشتن و نداشتن حتی خونه شون و واسه درمانش فروختن ،خودش شد سرپرست مادر و خواهرش ،همه این وقتارو کنارش بودم ،دیدم سختیاشو ،تا اینکه یه روز بهم گفت من حالا حالا ها نمیتونم ازدواج کنم برو پی زندگیت ،خیلی سخت جدا شدیم از هم 

قربونت برم من تو کی کات کردی؟ 

نگاه مظلومش چشمای پز از اشکش موقع خدافظی یادمه 

التماسش کردم بذار بمونم به پات میمونم تو فقط بیا یه اسم روم بذار تا از شر فشارای خونوادم ۷لاص شم ،نیومد...

من از نوجونیم عاشقش بودم ولی پنهونیو توی قلبم ،تا وقتی ۲۱ سالم بود با هم ددست شدیم،خیلی با هم خوب بو ...

خدای من😭😭😭

میدونم خیلی براتون سخته عزیزم ولی بخدا میگذره به قرآن میگذره فقط باید آروم باشی شاید از خودت بپرسی منکه میخوام فراموشش کنم ولی چرا هنوز به یادشم

چون بدنت یک زمان واسه اون آدم هورمون ترشح میکرد باید به روحت و جسمت زمان بدی .

واسه من یک هفته دوستی بود از کل زندگی افتاده بودم من نمیدونم تو چی میکشی خیلی سخته الهی خدا بهت صبر بده و آرومت کنه .

الهی کسی بیاد تو زندگیت که قدرت رو بدونه معلومه شما حامی خوبی هستیییی😭😭    

به نظرتون سرنوشت و تقدیر حقیقت داره؟ چرا یسری به عشقشون میرسن و یسری نه؟

نمیدونم ماکه نرسیدیم