2777
2789
عنوان

عشق یعنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 52 پست
خدای من😭😭😭 میدونم خیلی براتون سخته عزیزم ولی بخدا میگذره به قرآن میگذره فقط باید آروم باشی شاید ...

من اون روزای سختم که ۲۴ ساعت گریه میکردم گذاشته 

افسردکی بعدشم پشت سر گذاشتم 

اما خب الان یوقتا خیلی کما ن زیاد ولی تو اوج خوشیم گند میزنه با حالم ...

خیلی ممنونم عزیزم 

ایشالا ارامش سهم قلب هممون باشه...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
چند وقته این اتفاق افتاد یعنی جدا شدین؟

۷ یا هشت ماهی میشه

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند سالتونه؟

۲۶ ام عزیزم 

۲۶ ام عزیزم 

منم هفده سالمه میدونی وقتی من فقط از رو احساسم گریه کردم من بهش گفتم من دوست دارم گوشی رو قطع نکن لطفا گفت شماره منو بگیر حذف بکن بهش پیام دادم گفتم من نسبت به تو حس دوست داشتن پیدا کردم تو چرا اینجوری کردی به من گفت بیخیال شو گفتم وقتی میخواستی ازدواج کنی چرا گفتی من دوست دارم عاشقتم چرا گفتی بیا رفیق بشیم میگه من کی گفتم بیخیال شو خانم محترم

میدونی الان که فکر میکنم میگم چقدر دیوانه بود همون چه بهتر که نیومد تو زندگیم معلوم بود خیلی دروغگو و دورو بود 

گفت مادرم مریضه باید ازدواج کنم

منم هفده سالمه میدونی وقتی من فقط از رو احساسم گریه کردم من بهش گفتم من دوست دارم گوشی رو قطع نکن لط ...

عزیزممم خیلی کوچولویی ،هنوز خیلی زیاد وقت داری تا بشناسی تحربه کنی ،ایشالا بهترینا نصیبت بشه

اینا همش یه جور تجربست اصلا کم نیار و با قدرت برو جلو 

حواستم خیلی زیاد به خودت باشه 

عزیزممم خیلی کوچولویی ،هنوز خیلی زیاد وقت داری تا بشناسی تحربه کنی ،ایشالا بهترینا نصیبت بشه اینا ه ...

چشم شما هم همینطور

دیگه چشمای زیباتو بارونی نکن تو رو خدااا باشهههه؟؟

بهترین ها برای تو ارزش شما رو نفهمید اینکه پشتش وایسادی رو نفهمید ول کن دیگه غصه نخوریاااا🥺💗💗🙏   

چشم شما هم همینطور دیگه چشمای زیباتو بارونی نکن تو رو خدااا باشهههه؟؟ بهترین ها برای تو ارزش شما ر ...

چشم گل قشنگم ❤️❤️❤️ممنون بخاطر قلب مهربونت