2777
2789
عنوان

با هیچکس ارتباط ندارم دلم گرفته

732 بازدید | 38 پست

رفیق صمیمیم خیلی وقته دیگه صمیمی نیست از معمولی هم معمولی تره سالی یکی دوبار بهم پی میدیم 

هیچکسو ندارم بتونم برم باهاش بیرون خوش بگذرونم 

بتونم ریز به ریز زندگیمو براش تعریف کنم 

نه دختر نه پسر هیچکس توی زندگیم نیست 

فقط یه دختره هست خیلی دوست دارم باهاش صمیمی بشم ولی اون اصن دوست نداره حق هم داره ۲۰ سال از من بزرگتره 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنیجر چیه😐😂

دلم میخواد برم طلسمه دختره بکنم باهام دوست بشه 🙁 

چرا از من خوشش نمیاد انقدر قربون صدقش میرم هیچی اصن دلش نمی‌خواد باهام حرف بزنم 

اگه ابراز علاقه نکرده بودم مهربون تر بود شاید پر رو شده 😑

دلم میخواد برم طلسمه دختره بکنم باهام دوست بشه 🙁  چرا از من خوشش نمیاد انقدر قربون صدقش میرم ...

خب چرا با یکی ک سی چهل سالشع میخای دوست بشی😐😂جای مامانت میشه ک

یه روز میفهمی رفیقای زیادی نداری فقط آدمای زیادی رو میشناسی

هرچی به‌ کسی محل نزاری بیشتر میان سمتت 

استاد من همیشه میگه اگه می‌بینید کسی نزدیکتون نمیشه 

جوری موفق باشید جوری حرف‌بزنین جوری راه برید و اعتماد ب نفس داشته باشید ک همه ارزوشون باشه 

و اگه تو جمعی بودی حرفی برای گفتن داشته باشی مثلا بتونی بگی من فلان کارو انجام میدم ب خودت افتخار کنی 

اولین قدمش شناخت خودت و دوست شدن با خودته

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
خب چرا با یکی ک سی چهل سالشع میخای دوست بشی😐😂جای مامانت میشه ک

آره ۳۵ سالشه

چیکار کنم خیلی پایه تر از همسنو سالام خودش یه جوری رفتار میکنه انگار مست کرده 

حس میکنم باهم صمیمی بشیم کلی دیوونه بازی میتونیم در بیاریم 

تنیجر چیه😐😂

انگلیسی نوجوان

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /