2777
2789
عنوان

در ادامه بدبختی های از پوشک گرفتن

106 بازدید | 12 پست

سلام مامانا دخترم سه سال و سه ماهشه. چهارماهه از پوشک گرفتم دو ساعت و نیم یه بار میبرم دستشویی ینی اگه یادم بره بشه سه ساعت وقتی داره شرررره میکنه میگه وااااای دستشویی و خیس میکنه

بچه باید خودش بگه؟ آخه بچه ها همش مشغولن دوس دارن تاجایی که میشه نرن تااااا برسه به خیس شدن

خودم دو ساعت و نیم یه بار ببرم درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فكر كنم ديگه بعد از چهار ماه بايد اوكى شده باشه ديگه ،ولى بازم زمانتو كمتر كن 

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

ببين منم بچمو حدودا مثله شما چهار ماه از پوشك گرفتم فقط دو روز اول خودم بردم بقيشو خودش گفت البته دوبار يا سه بار ريخت تو شلوار ولى دعواش نكردم بهش تذكر دادم ،الان ديگه خودش ميره حتى خودشم ميشوره البته من نظارت ميكنم شبا هم موقع خواب ميبرمش دستشويى وسطاى خوابم يبار بيداره ميكنم ديگه تا صبح خشكه

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
عزیز من از اینترنت کتاب داستان خریدم پسر من از پی پی می ترسید یادمه،با یکی دوبار کتاب خوندن عالی شد

معضل این ترسه که واویلایی بود گذروندیم با سختی بسیار. ولی ینی یه روزی میاد مث آدم بزرگا بگه مامان دستشویی دارم بریم من بتونم با آرامش یه جا برم🙁

ببين منم بچمو حدودا مثله شما چهار ماه از پوشك گرفتم فقط دو روز اول خودم بردم بقيشو خودش گفت البته دو ...

من بعد عید میخام شستشو رو یادش بدم انشاءالله. اصولا بچه ای نیس خیس کنه ولی یه وقتایی من یادم بره میرسونه به دقیقه 90. واسه همین پرسیدم ببینم من اصن باید بگم بیا بریم دستشویی یا نه

معضل این ترسه که واویلایی بود گذروندیم با سختی بسیار. ولی ینی یه روزی میاد مث آدم بزرگا بگه مامان دس ...

اره بعد راحت می شی

من مای بی بی شرتی پاش می کردم اوایل می گفتم اینا شرت هست که اگه یک وقت دستشویی کرد داخل ان باشه

بچه فکر می کرد شورته